Homme tugevneb Soome kohal kõrgrõhuala ja laieneb lõuna poole. Läänemere lõunavete kohale ulatub aga madalrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail pudeneb meil kohati veidi lund. Kagu- ja idatuul tugevneb öösel Soome lahe rannikul, päeval sisemaal 4-9, saartel 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, selgema taeva korral võib öösel Kagu-Eestis paar kraadi madalamale langeda.

Kolmapäeval jääb Eesti kahe rõhuala piirimaile. Veidi mõjusam on tõenäoliselt siiski kõrgrõhuala, mis hoiab ilma suurema sajuta. Kagu- ja idatuul on ikka mõõdukalt tugev. Õhutemperatuur on -2 kuni -7, selgema taeva korral langeb öösel Kagu-Eestis -10-kraadini.

Neljapäeval kandub madalrõhkkonna lääneserva mööda Eestisse niiskust. Kohati sajab nõrka lund. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, Ida-Eestis -7..-12 kraadi, päeval -1..-6, Ida-Eestis kuni -8 kraadi.

Reedel jääme ikka idapoolse kõrgrõhkkonna ja Läänemerele ulatuva madalrõhkkonna piirimaile. Kohati võib nõrka lund sadada. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, Ida-Eestis -8 kuni -13 kraadi, päeval -2 kuni -7, Lääne-Eesti saartel veidi alla null kraadi.

Laupäeval on kõrgrõhuala mõjusam, kuid selle serva kanduvast niiskusest sajab siin-seal nõrka lund. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, Ida-Eestis võib -10 kraadi ümbrusse langeda, päeval null kraadist saartel -6-kraadini Ida-Eestis.

Pühapäeval on Eesti kohal nõrk rõhuväli. Kohati sajab nõrka lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, Ida-Eestis võib alla -10 kraadi langeda, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Esmaspäeva öö on enamasti sajuta ja vaikne. Õhutemperatuur on -4 kuni -9, idaservas võib veel alla -10 kraadi langeda. Päeval laieneb võimas madalrõhkkond jõuliselt üle Skandinaavia ja Soome ning tõstab ka Eestis lõunatuule tugevamaks. Lumesaju tõenäosus suureneb. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis 0 kuni -3, ida pool -4 kuni -7-kraadini.