Homme jõuab Karpaatide kohal tekkinud madalrõhkkond Baltimaade kohale ja jätkab liikumist Soome suunas. Öösel Lõuna-Eestist algav vihma- ja lörtisadu liigub kiiresti põhja poole. Päeval sajab lörtsi ja vihma, Lääne-Eestis ka lund ja kohati on sadu tugev. Öösel puhub nõrk idakaare tuul, päeval mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 0..+3, Kagu-Eestis kuni +6°C.

Kolmapäeva öösel liigub madalrõhkkond üle Eesti Soome. Sajab lörtsi ja vihma, Lääne-Eestis ka lund. Öösel on tuul nõrk ja muutliku suunaga, päeval puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 0..+5°C.

Neljapäevaks sirutub Eesti kohale Venemaa kõrgrõhuala edelaserv. Pilvisus hõreneb ja ilm on sajuta. Tuul on nõrk ja puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub itta ja kirdesse. Õhutemperatuur langeb öösel -1..-7, kohati -10, päeval tõuseb päikese toel +2..+5°C.

Reedel on peamine ilmakujundaja endiselt kõrgrõhuala edelaserv. Ilm on valdavalt sajuta, vaid Kagu-Eestis, kõrgrõhuharja äärealal võib veidi vihma tibutada. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-4, päeval 0..+5°C.

Laupäeval jõuab Norra merele uus aktiivne madalrõhkkond ja selle kaguserv ulatub üle Eesti. Sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Tuul pöördub enam lõunasse ja edelasse ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval +2..+5°C.

Pühapäeval jääme sellesama nõrgeneva madalrõhuala lõunaserva. Mitmel pool sajab peamiselt lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel -1..-7, päeval +2..+5°C.

Esmaspäeval on Eesti kohal väheaktiivne madalrõhuala. Sajab lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas ja nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..-5, päeval 0..+3°C.