Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhuala Põhja-Euroopas nii maapinnalähedastes kui kõrgemates õhukihtides ja selle võimsa õhukeerise servas on Eestis ilm põhiliselt sajuta (saju võimalus kuni 25%).

Taani väinade kohale laieneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna serv ja selle survel on ida- ja kirdetuul veidi tugevam eelkõige Hiiumaal ja Saaremaal. Idavool lükkab kuuma õhu Skandinaavia poole ja meil asendub kuumus paariks-kolmeks päevaks tavapärase südasuvise soojaga. Öösel on 12 kuni 17, päeval 23 kuni 27, meretuulega rannikul kuni 20 kraadi.

Neljapäeval kandub kõrgrõhuala serva mööda veidi niiskemat õhku. Hoovihma ja äikese võimalus on päeval pisut suurem (tõenäosus kohati 50% ümber). Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 17, päeval 21 kuni 26, Põhja-Eesti rannikualadel kuni 20 kraadi.

Reedel kõrgrõhuala tugevneb ja saju tõenäosus on alla 25%. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Sooja on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 16, päeval 19 kuni 24, Põhja-Eesti rannikualadel kuni 18 kraadi.

Laupäev on kõrgrõhuala servas sajuta. Tuul puhub idakaarest. Sooja on öösel 8 kuni 14, päeval sisemaal 21 kuni 24, meretuulega rannikualadel kuni 18 kraadi.

Pühapäeval jääb kõrgrõhuala Soome kohale. Lõuna poolt on aga tänastel andmetel lähenemas madalrõhkkond ja selle sajupilvede serv võib Eesti kohale laieneda. Tuul puhub idakaarest. Lisandub taas soojemat õhku. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 24 kuni 28 kraadi, vaid briisituulega rannikul on jahedam.

Esmaspäeval peaks Eesti kõrgrõhkkonna mõjusfääri jääma ja ilm peamiselt sajuta, rahuliku ja kuumana püsima. Sooja on öösel on 12 kuni 18, päeval 25 kuni 28 kraadi, Lõuna-Eestis võib veel paar kraadi kõrgemale tõusta, briisituulega rannikualadel on aga märksa jahedam. Kui Balkanimaade kohalt suudab madalrõhkkond jõulisemalt põhja poole liikuda, siis sel juhul on ilm pilvisem, Lõuna-Eestis suureneb hoovihma ja äikese võimalus, kirdetuul tugevneb ja sooja on tunduvalt vähem.

Teisipäeval jääb Eesti madal- ja kõrgrõhuvööndi piirile. Hoovihma ja äikese võimalus on suurem. Tuul on nõrk. Sooja on öösel on 10 kuni 15, päeval 22 kuni 26 kraadi.