Homme tuleb kõrgrõhkkond Eesti kohale. Ilm on jätkuvalt kuiv, võrdlemisi selge taevaga ja vaikne. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal -1 kuni -4 kraadini, rannikul jääb paar-kolm kraadi üle nulli, päeval on sooja 12 kuni 15 kraadi, meretuulega rannikul enamasti alla 10 kraadi.

Nädalavahetus tuleb kõrgrõhkkonna servas ikka sajuta, aga juba mahedam.
Laupäeval võib taevas õhukesi kõrgeid pilvi enam olla. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3 kraadi, päeval on sooja 14 kuni 17 kraadi, rannikualad on märksa jahedamad.

Pühapäeval kõrgrõhkkond küll nõrgeneb ja pilvi võib enam olla. Kuid ilm on ikka sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4 kraadi, päeval 15 kuni 18 kraadi, rannikul on ikka jahe.

Esmaspäeval jätkub lõunakaarest soojema õhu juurdevool. Kõrgrõhuvööndi mõju on tugevam ja vihma tõenäosus on väike. Tuul on ikka nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 6 kraadi, päeval sisemaal 15 kuni 19 kraadi, meretuulega rannikul on märksa jahedam.

Teisipäeval suureneb madalrõhuvööndi mõju. Tihedamad sajupilved lähenevad. Tõenäoliselt vihm veel ei jõua või tuleb alles õhtu poole laiguti hoovihma. Tuul pöördub kagusse ja muutub pisut tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, päeval sisemaal 17 kuni 21 kraadi sooja, rannikualad on jahedamad.

Kolmapäeval laieneb madalrõhkkond Eesti kohale ja vihma tõenäosus on juba märksa suurem. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, päeval 14 kuni 20 kraadi.

Sel nädalal oli õiteilus ka Eesti ainuke looduslik nartsissipõld Tartumaal. Vaata videost!