Esmaspäeval liigub Läti-Venemaa piiri lähistelarenev osatsüklon Peipsi tagant edasi Peterburi suunas. Ilm on sajune. Puhub muutliku suunaga tuul, päeval pöördub tuul põhjakaarde. Õhutemperatuur öösel 6..12, päeval 13..16 kraadi.

Teisipäeval madalrõhuala mõju nõrgeneb, kuid vihmahooge jätkub veel mitmele poole. Puhub valdavalt nõrk edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur öösel 5..11, päeval 13..17 kraadi.

Kolmapäeval oleme kõrgrõhuala lääneservas. Öö on sajuta ja ka päeval on sajuvõimalus väike. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 3..10, päeval 14..17 kraadi.

Neljapäeval liigub Poolast põhja poole madalrõhulohk, milles õhtul areneb Kuramaa kohal uus osatsüklon. Lääne-Eestis on ilm vihmane, Ida-Eestis on sajuvõimalus alla 50 protsendi. Kagu- ja idatuul vähehaaval tugevneb. Õhutemperatuur öösel 9..14, päeval 17..22.

Reedel liigub madalrõhkkond piki Läänemerd põhja poole. Aeg-ajalt sajab vihma. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul, saartel läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel 9..14, päeval 14..18 kraadi.