Kolmapäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk. Öösel ja osaliselt ka hommikul sajab vihma laialdasemalt. Päeval vaheldub päikesepaiste paksemate pilverünkadega, millest tuleb lühiajaline hoog vihma. Tuul puhub öösel lõunakaarest ning on sisemaal nõrk, saartel pöördub edelasse ja tugevneb, päeval puhub edela- ja läänetuul 5 kuni 12, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Sooja on öösel 11 kuni 16, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Neljapäeva öösel tugevneb lühiajaliselt kõrgema rõhuga foon ja saju võimalus on väike. Edela- ja läänetuul ulatub rannikul puhanguti 14 meetrini sekundis. Sooja on 10 kuni 13, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval laieneb Soome ja ka üle Läänemere madalrõhkkonna serv ning kujunevatest rünksajupilvedest sajab hoovihma. Tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Soojakraadid jäävad vahemikku 18 kuni 22.

Reedel liigub madalrõhkkond piki Botnia lahe rannikut Lapimaa poole ja selle servas sajab meil siin-seal vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Sooja öösel 10 kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Laupäeval jääb madalrõhkkond Lapimaa kohale tiirlema ja Läänemere ääres tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Kohati sajab hoovihma. Tugeva edela- ja läänetuule puhangud ulatuvad 15 meetrini sekundis. Õhusooja on öösel 8 kuni 13, rannikul kuni 15, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Pühapäevane prognoospilt on muutunud. Lõuna poolt läheneb meile madalrõhkkond, mis toob kaasa paksema pilvemassi ja sajuhood. Suureneva temperatuurikontrasti tõttu on tõenäoline ka äike. Sooja on öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 16, päeval 17 kuni 21 kraadi. Kui õhuvool enam lõunasse kaldub, siis võib idapoolsetesse maakondadesse jõuda südasuvine soojus ning soojakraade võib tulla kuni 25 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja sajuhooge on harvem. Puhub tugev edelatuul. Sooja öösel 8 kuni 13, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Teisipäeva öösel ja hommikul on saju võimalus väike. Päeva jooksul läheneb lõuna poolt uus madalrõhkkond ühes vihmapilvedega. Järgnevatel päevadel täpsustame, kui kaugele põhja sajupiir kandub. Sooja öösel 7 kuni 12, päeval 20 soojakraadi ümber.