Homme katab Eestit kõrgrõhkkond. Öö on sajuta, enamasti selge taevaga ja vaikne. Õhutemperatuur on +1 kuni +6, maapinna lähedal langeb nulli ümbrusse või kraad-paar madalamale. Päeval on tingimusi rünksajupilvede arenguks ning siin-seal sajab hoovihma, on äikesevõimalus. Idakaare tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 16 kuni 19, meretuulega rannikul kuni 10 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Kolmapäeval ja neljapäeval jääb kõrgrõhkkond servaga Eesti kohale. Öö on olulise sajuta, päeval võib kohati hoovihma sadada. Tuul on nõrk ja valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +8, maapinna kohal nulli lähedal, päeval 17 kuni 20, meretuulega rannikul kuni 11 kraadi.

Reedest pühapäevani jääb Eestit katma kõrgrõhuala, mis ulatub maapinnalt kõrgele atmosfääri ning on seetõttu väheliikuv. Öösiti on ülekaalus selge taevas. Päeval tekib pilverünki, kuid hoogsaju tõenäosus jääb alla 50%. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur öösel +3. kuni +8, päeval meretuulega rannikul kuni 12, sisemaal 17 kuni 20 kraadi ja mõnes paigas, kus päikest kogu päevaks jagub, tõuseb veel kraad-paar kõrgemale.

Esmaspäeval püsib soe ilm. Kaguvoolus lisandub aga niiskust ja päeva jooksul arenevatest rünksajupilvedest sajab õhtupoolikul mõnel pool hoovihma, pole välistatud ka äike. Õhutemperatuur on öösel +4 kuni +9, päeval tõuseb 17 kuni 22-ni, vaid meretuulega rannikul on jahedam.