Teisipäeva öösel liigub madalrõhkkond Läänemere äärest üle Eesti Peipsi ümbrusse. Meil sajab hooti vihma. Tuul pöördub põhja ja tugevneb 8-15, saartel ja rannikul puhanguti 18-21, Läänemere ääres kuni 23 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks 5 kuni 9 kraadini, vaid Kagu-Eestis on veel sooja kuni 11 kraadi.

Päeval eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle järel tungib külm õhumass jõuliselt Eestisse. Sajuhooge on enam Ida-Eestis, lääne pool harvem ja suurema tõenäosusega tulevad need Eestis siiski vihmana. Puhub jätkuvalt väga tugev loode- ja põhjatuul ja alles õhtul on oodata tuule aeglast nõrgenemist. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi ja päeva jooksul pigem langeb.

Kolmapäeval õhurõhk tõuseb ja tugevneva kõrgrõhuharja tingimustes on öö sajuta. Taevas selgineb ja loodetuul järk-järgult nõrgeneb ning õhutemperatuur langeb hommikuks -1 kuni +5 kraadini, meretuulega rannikul on sooja kuni 9 kraadi. Päeval kõrgrõhuhari eemaldub ja merelt läheneb madalrõhulohk. Mandril on ilm enamasti sajuta. Lääne-Eesti saartel aga suureneb pärastlõunal vähese vihma võimalus, õhtuks jõuab juba sinna tihedam vihmasadu. Tuul pöördub edelasse, õhtuks lõunakaarde ja tugevneb Saaremaal, Hiiumaal ja läänerannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 9 kuni 13 kraadi.

Neljapäeva öösel tekib Skandinaavia kohale uus madalrõhkkond. Päevaks liigub keeris edasi Botnia lahele ja laieneb Läänemere idakaldale. Öö on enamasti vihmane, üksnes Võru- ja Põlvamaal on saju võimalus väiksem. Päeval on kohatisi sajuhooge. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, saartel kuni 12, päeval 12 kuni 15 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond Botnia lahe põhjatipu suunas ja selle mõju Eestile väheneb. Kohatiste vihmahoogude võimalus on 40-50%. Lõuna- ja kagutuul ööks nõrgeneb, päeval aga tugevneb uuesti. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 13 kuni 16 kraadi.