Homme eemaldub kõrgrõhuhari itta ja suurem osa ööst on sajuta. Varahommikul jõuavad aga Põhjalahele jõudva madalrõhualaga seotud vihmapilved saartele. Päeval laieneb sadu üle Eesti, alles pealelõunal sajuhood lääne poolt alates harvenevad. Hommikuks tugevnev lõuna ja kagutuul saartel ja rannikul puhanguti 16-18 m/s, päeval pöördub edelasse ja tugevneb ka sisemaal puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, saartel kuni 14, päeval tõuseb koos soojema õhumassi saabumisega 16 kuni 19 kraadini, kuid sajupilvede all võib sooja olla vaid 13 kuni 14 kraadi, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Pühapäeval katab madalrõhkkond Soome ja selle servas on Eestis sajuhoogudega ilm. Tuul puhub öösel lõunast ja edelast, päeval edelast ja läänest 4-10 m/s. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 16, päeval 16 kuni 19, sajuhoo all langeb paar kraadi madalamale.

Esmaspäeval koondub madalrõhkkond Venemaale ja selle lääneservas on öösel sajuvõimalus väiksem. Õhutemperatuur langeb kohati paar kraadi alla 10 kraadi, pilvisematel aladel ja rannikul on sooja 13 kuni 15 kraadi. Päeval tekib rünksajupilvi juurde ja hoovihma sajab paljudes kohtades. Puhub lääne- ja loodetuul, mis päeval tugevneb saartel puhanguti 17. Õhutemperatuur on 16 kuni 19, sajupilvede all paar kraadi madalam.

Teisipäeval jääb madalrõhkkond Karjala kohale tiirlema ja selle serva mööda liigub üle Eesti hoogsajupilvi, tihedam on sadu Lõuna-Eestis. Puhub tugev loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 15, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Kolmapäeval on Skandinaavia kohal kõrgrõhuala, mis surub Karjalas pöörleva ja nõrgeneva madalrõhuala Eesti suunas liikuma. Öösel on sajuhooge hõredamalt, päeval püsib ilm vihmane, eriti just Põhja-Eestis, Lõuna-Eestis on hoovihm kohatisem. Tuul on nõrk ja muutlik. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 12, meretuulega rannikul kuni 15, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Neljapäeval võib maapinnalähedastes kihtides kõrgema rõhuaga ala tugevneda. Kuid kõrgemate õhukihtide tsüklonaalne väli loob soodsad tingimused rünksajupilvede arenguks ja seetõttu kuivale ilmale veel loota ei saa. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, meretuulega rannikul 15 kraadi ümber, päeval 17 kuni 20 kraadi.

Reedeks on Skandinaavia ja Soome põhjaosas kõrgrõhuala, kuid tänastel andmetele ei jõua see üle Soome lahe meile laieneda ja lõuna poolt avaldab meile survet madalrõhuala põhjaserv. Nii tuleb jätkuvalt leppida sagedaste vihmahoogudega. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 17 kuni 20 kraadi.