Homme laieneb madalrõhuala serv üle Eesti ja hommikuks laieneb sadu üle Lääne-Eesti ja päeval jõuab Ida-Eestisse. Puhub kagutuul puhanguti 15, rannikul 20 m/s, pärast lõunat saartest alates nõrgeneb ning pöördub lõunasse ja edelasse. Õhutemperatuur on öösel 5..9, saarte rannikul kuni 12, päeval 8..11, saartel kuni 14°C.

Kolmapäeval tekib Skandinaavia kohal uus osatsüklon, mis liigub edasi Botnia lahe äärde ning selle servas on meie ilm vihmahoogude ja tugeva lõuna- ja edelatuulega, puhanguid on 15, rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7..12, päeval 11..14°C.

Neljapäeval suundub madalrõhkkond üle Botnia lahe Soome rannikule ja selle serva mööda kandub läänekaarest niiskust juurde ning ilm on ikka vihmahoogudega. Tugeva edelatuule puhangud ulatuvad ikka 14-15, rannikul 18 m/s, päeval tõmbub tuul saartest alates tagasi ning puhub edelast ja läänest. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 9..12°C.

Reedel koondub madalrõhkkond Soome lahe ümbrusse. Öösel on vihmahooge hõredamalt, päeval on sajuhoogude võimalus kõikjal suur. Tuul pöördub läänekaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 2..7, maapinnal võib alla 0°C langeda, rannikul kuni 11, päeval 9..12°C.

Laupäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaa põhjaaladele, kuid selle edelaserv jääb Balti riikide kohale. Öösel sajab vihma vaid üksikutes kohtades, päeval on saju võimalus laialdasem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 2..7, rannikul kuni 11, päeval 10..13°C.

Pühapäeval madalrõhkkond hääbub ja üürikeseks tugevneb kõrgrõhuväli, kuid tõenäolised on kohatised sajuhood. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 2..7, rannikul kuni 11, päeval 10..13°C.

Kui järgmisel esmaspäeval kõrgrõhuväli püsima jääb, siis on vaid väike vihma võimalus ning suuremal osal püsib ilm sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel 2..7, rannikul kuni 11, päeval 11..12°C piires.