Esmaspäeva öö tuleb madalrõhkkonna servas sajune - sajab nii lund, lörtsi kui vihma, Ida-Eestis on sadu tihedam. Paiguti on udu. Püsib jäiteoht. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s, päeval tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -2..+2. Homme päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, kohati ka vihma. On jäiteoht. Puhub lõunakaare tuul 3-9, õhtul pöördub saartel läände ja tugevneb kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on 0..+2°C.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -4..+1°C. Päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, kohati ka vihma. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0..+2°C.

Ööl vastu sini-must-valget kolmapäeva, 24. veebruari on pilvisus vahelduv. Kohati võib sadada veidi lund. Puhub edela- ja läänetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1..-7°C. Päeval pilves selgimistega ilm jätkub. Kohati võib veidi sadada. Puhub edela- ja läänetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0..+2°C.

Norra ilmaportaal yr.no lubab Tallinnasse kolmapäevaks samuti vaheldumisi pilvi ja päikest. Öösel on norrakate andmetel -2…-3°C külma, päeval kerkib temperatuur +2°C peale. Nii öö kui ka päev peaksid tulema sademeteta.