Homme kaugeneb madalrõhkkond üle Lapimaa Koola poolsaarele ja meil tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Suuremal osal muutub taevas selgeks ja ilm on kuiv. Üksnes Kagu-Eestis võib pilverünki enam olla, kuid sajud tõenäoliselt sinna ei ulatu. Tuul puhub läänekaarest ja vaibub ning päev tuleb rahulik, õhtul pöördub tuul lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, rannikul kuni 18 kraadi, päeval 23 kuni 26, rannikul jääb piiriks 20 kraadi.

Laupäeva öö on kõrgrõhkkonna servas sajuta ja laialdaselt selge taevaga. Kagutuul on nõrk, hommikul saartel veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 12 kuni 16, rannikul kuni 18 kraadi. Päeval taganeb kõrgrõhkkond Venemaa poole ja üle Skandinaavia laieneb madalrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail kannab tugevnev lõunavool meile väga sooja õhumassi ning õhutemperatuur tõuseb üle 25 kraadi, Lõuna-Eestis 30 kraadi ümbrusse. Läänemerele liikuv madalrõhulohk lisab õhtupoolseks ajaks niiskust ja muudab atmosfääri ebapüsivaks. Hoovihma ja äikeseoht on suur eelkõige õhtul, aga seda laiguti, sest sajud kõikjale ei ulatu. Tuul tugevneb, puhub kagust ja lõunast, õhtul pöördub Lääne-Eestis edelasse.

Pühapäeval liigub võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond Norra looderannikule, laieneb servaga üle Skandinaavia ja Soome. Läänemere ümbruses pöördub õhuvool edelasse ja lükkab ööga kuumuse Venemaale. Õhumassi vahetusega kaasnevad sajuhood ja äike võivad mõnel pool tugevad olla. Tuul pöördub edelasse ja on tugev. Õhutemperatuur on 15 kuni 19 kraadi. Päeval on Lääne-Eesti suurema sajuta, ida pool püsib hoovihma ja äikese võimalus. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on 19 kuni 22 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhulohk eemaldub ja selle järel tugevneb kõrgrõhuhari ning hoiab ilma enamasti sajuta. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, rannikul kuni 17, päeval 18 kuni 21 kraadi.

Teisipäeval jätkub kõrgrõhkkonna tugevnemine. Öö on selge, päev pilverünkadega, aga ka sajuta. Läänekaare tuul rahuneb. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 7 kuni 11, rannikul kuni 17, päeval 19 kuni 21 kraadi.

Kolmapäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Öö on rahulik, päev tasapisi tugevneva kagutuulega. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 7 kuni 11, rannikul kuni 17, päeval 20 kuni 23 kraadi.