Homme ja laupäeval püsib kõrgrõhuala Läänemere ümbruses. Ilm on sajuta ja tuul on nõrk. Jahedamas õhumassis langeb õhutemperatuur selgel ööl sisemaal 7 kuni 10 kraadi ümbrusse, rannikul on sooja kuni 15 kraadi. Päikeselisel päeval tõuseb 18 kuni 24, laupäeval Lääne- ja Lõuna-Eestis kuni 25 kraadini, teatab ilmateenistus.

Pühapäeval näib uus kõrgrõhuala kindlustuvat hoopiski kaugemal põhjas Barentsi mere ja Koola poolsaare kohal ning selle kõrgrõhuala lõunaservas hakkab meie poole liikuma tunduvalt jahedam õhk. Kirde- ja idatuul tugevneb veidi ja lisab jaheduse tunnet. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 12,rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on 17 kuni 22 kraadi.

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval püsib kõrgrõhuala kese Valge mere läheduses. Kirde- ja idatuulega jätkub jaheda õhu juurdevool. Saju võimalus on väike. Öösel on õhutemperatuur 7 kuni 14, vastu teisipäeva võib langeda sisemaal kohati +5 kraadini, päeval tuleb 16 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval võib kõrgrõhuala mõnevõrra taanduda ja meile liigub ida poolt jahe ja niiskem õhk. Saju tõenäosus suureneb. Tuul on jätkuvalt idast ja kirdest. Pilvisema ilma tõttu on öösel õhutemperatuur 11 kuni 16, kuid päev on veelgi jahedam 15 kuni 20 kraadi.