Neljapäeval liigub järgmine madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipust üle Karjala Loode-Venemaale ja selle servast võib ka Eestisse vihmahooge jõuda. Öösel puhub läänekaare tuul 5-12, sisemaal pärast keskööd lühiajaliselt nõrgeneb, hommikul tugevneb edela- ja läänetuul puhanguti kuni 17, loode- ja põhjarannikul päeval kuni 21 m/s, pärastlõunal pöördub tuul loodesse. Õhtul tuul tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 7 kuni 11 kraadi.

Reedeks tugevneb kõrgrõhuhari ning ilm on sajuta ja selgema taevaga. Tuul jääb nõrgemaks ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +5, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Laupäeval nihkub kõrgrõhuhari Venemaa poole ja tänastel andmetel suureneb madalrõhkkonna mõju. Madalrõhulohk ühes vihmapilvedega liigub üle Läänemere. Suurem on saju võimalus öösel ja hommikul, päeval on sajuhooge hõredamalt. Tuul pöördub lõunakaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 9 kuni 14 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Läänemere järgmine madalrõhulohk. Öösel on taas vihmapilvi tihedamalt, päeval hõredamalt. Öösel puhub lõunakaare, päeval enamasti edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 8 kuni 13 kraadi, selgema taeva all võib veel paar kraadi enam olla.

Esmaspäeval, 27. aprillil tugevneb üürikeseks kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 14 kuni 17 kraadi. Kui õhuvool kiireneb ning lõunakaarest soojale lisa tuleb, siis tõuseb temperatuur 20 kraadi alla.

Teisipäeval liigub üle Eesti järgmine madalrõhulohk ja toob vihma. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 8 kuni 12 kraadi. Kui Eesti idapoolses osas soe õhumass kauem püsib, siis tõuseb temperatuur üle 15 kraadi.

Kolmapäeval läheneb lõuna poolt uus madalrõhkkond, mis Eesti piiri lähedale liikudes toob meile saju. Kui keeris kaugemale Venemaale kaldub, siis kujuneb meie ilm ilusamaks.