Homme eemaldub madalrõhulohk Venemaale ja selle järel kandub Lääne-Eestisse kuivemat ja mõõdukalt sooja õhku, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis. Ida-Eestis on vihma tõenäosus endiselt suur. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6-7 kraadist lääne pool 11 kraadini idaosas, päeval tõuseb 17..18 kraadini. Meretuulega rannikul ja sajuhoogude all on sooja 12 kraadi ümber.

Neljapäev on tugevneva kõrgrõhuharja mõjul suurema sajuta. Vaid pärastlõunal võib üksikutest rünksajupilvedest hoog vihma tulla. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, maapinna lähedal võib kohati nullini langeda. Päeval on sooja 15 kuni 18 kraadi, vaid rannikul on jahedam.

Reedel jõuab Skandinaaviasse madalrõhkkond ja selle idaserva mööda kandub vihmapilvede vöönd öösel saartele ja päeva jooksul üle Mandri-Eesti. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, Kesk- ja Ida-Eestis võib maapinna lähedal nullini langeda. Päeval on sooja 15 kuni 19, edelatuulele avatud rannikul on jahedam.

Laupäeva öö ja hommik on enamasti sajuta. Päeval jõuab järgmine madalrõhulohk ühes vihmapilvedega Eesti kohale. Lõunakaare tuul ajuti tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, maapinna lähedal võib nulli lähedale langeda. Päeval on sooja 14 kuni 19, Ida-Eestis kuni 22 kraadi.

Pühapäev tuleb madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste vihmahoogude ja mõõdukalt tugeva läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Esmaspäeva öösel on Eesti kohal üksikuid vihmapilvi. Päevaks lisandub lõuna poolt niiskust. Sadu on laialdasem ja tihedam ning seda eelkõige Lõuna- ja Ida-Eestis. Põhja- ja loodetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 14 kuni 19 kraadi.

Teisipäeval  püsib Ida-Eestis vihma võimalus. Lääne pool on tõusva õhurõhu foonil saju tõenäosus märksa väiksem. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 15 kuni 21 kraadi.