Teisipäeval jõuab Läänemerele väheaktiivne madalrõhuala ja selle serv laieneb Eesti kohale. Vihmapilved jõuavad pärast keskööd saartele ja hommikul läänerannikule. Päeval sajab vihma ka Kesk-Eestis, õhtuks jõuavad sajuhood ka idapoolsetesse maakondadesse. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 11-16, idapoolsetes maakondades võib veel veidi alla 10°C langeda, päeval 16-21°C.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Gotlandi lähistele ja selle kirdeserv ulatub Eesti kohale. Aga nõrgeneva madalrõhkkonna niiskusevarud vähenevad ja tõenäoliselt on meil sajuhooge vaid laiguti. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8-12, rannikul kuni 15, päeval 17-21°C.

Neljapäeval tugevneb Venemaa kohal olev kõrgrõhuala ja laieneb Läänemere idakalda poole. Öö on sajuta, päeval on üksikute hoovihmade võimalus. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 8-13, rannikul kuni 15, päeval 18-23°C.

Reedel ulatub üle Eesti kõrgrõhuvöönd. Samal ajal on madalrõhkkondade mõju tugevam ja seetõttu on taas päeval üksikute vihmahoogude võimalus. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 9-15, päeval 19-23°C.

Laupäeval ulatub kõrgrõhkkond servaga Eesti kohale. Suuremal osal on ilm sajuta, üksikuid vihmahooge välistada ei saa. Tuul on võrdlemisi nõrk ja valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 9-15, päeval 19-23°C.

Pühapäeval jääb ülekaalu kõrgrõhuvöönd. Lõunakaarest võib meile veidi niiskemat õhku jõuda ja arenevatest rünkpilvedest kohati hoog vihma tulla. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9-15, päeval 18-22°C.

Esmaspäev on kõrgrõhkkonna servas enamasti sajuta. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9-15, päeval 18-22°C.