Neljapäeval ja reedel oleme külma kuiva õhumassiga kõrgrõhuala mõju all. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas või nõrk lõunakaare tuul. Öösiti on taevas selge ja õhutemperatuur langeb -2..-8 kraadini, meremõjuga rannikul jääb 0 kraadist kõrgemale, päeval on ajuti pilvi enam ning sooja vaid 2..7 kraadi.

Laupäeval laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkonna serv ja sunnib kõrgrõhkkonda veidi kaugemale kagusse taganema. Taevas on pilvisem, kohati võib ka veidi sadada, kuid saju võimalus on alla 25 protsenti. Öösel on tuul lõunakaarest ja rahulik, päeval tugevneb edelatuul ning ulatub rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur öösel 0..-4, saarte rannikul kuni +5, päeval 4..9 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu itta ja selle lõunaserva mööda liikuvaist pilvedest võib kohati vihma sadada (tõenäosus kuni 50%). Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on rannikul enam kui 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur öösel 0..+5, Lääne-Eestis kuni +9, päeval 8..12 kraadi.

Esmaspäeval jääb Läänemere ümbrus põhjapoolse madalrõhkkonna ja lõuna pool laiuva võimsa kõrgrõhkkonna piirimaile. Ilm on sajuta ja päeva peale muutub ka pilvkate hõredamaks. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur öösel +3..+8, päeval 8..12 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna põhjaservas enamasti sajuta ja selgema taevaga. Üksnes Soome lahe ääres on väike saju võimalus (tõenäosus 25-50 protsenti). Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel +3..+8, päeval 8..12 kraadi.

Kolmapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu uus madalrõhkkond ja selle lõunaserv võib laieneda Läänemere äärde ning vihma tuua. Kuid sadu on tõenäoliselt nõrk ja kohatine (tõenäosus ~50 protsenti). Edelatuul uuesti tugevneb. Õhutemperatuur öösel +3..+8, päeval 7..12 kraadi.