Kolmapäeva öö hakul on vihmahooge Eesti lõuna- ja idaservas, hommikul saartel. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on +2 kuni +7, kohati selgineva taeva korral langeb nullini. Päevaks tuleb madalrõhulohk Eesti kohale ja toob laialdasema saju. Tuul puhub valdavalt lõunakaarest ja on sisemaal nõrk, Saaremaal ja Liivi lahe ümbruses tugevneb. Õhutemperatuur 5 kuni 8 kraadi, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Neljapäeval öösel madalrõhkkond eemaldub ja pärast keskööd saju võimalus väheneb. Tuul pöördub läände ja loodesse ning on tugevneb eelkõige saartel ja rannikul. Päeval läheneb Skandinaaviast juba uus madalrõhkkond ja liigub õhtuks Saaremaa lähistele. Keskpäeva paiku hakkab Edela-Eestis vihma sadama ja õhtupoolikul muutub sadu laialdaseks. Tuul pöördub kagusse ja itta ning on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Reedel liigub madalrõhkkond kas üle Eesti või üle Läti põhjaserva Venemaa poole. Ilm on vihmane, õhtu poole võib sekka ka lörtsi tulla. Tuul pöördub põhjakaarde ning pärastlõunal saartel tugevneb. Õhutemperatuur öösel +2 kuni +6, kohati langeb nullini, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Laupäeval on eemalduva madalrõhkkonna järel sajuhooge harvem, aga sadada võib nii vihma kui lörtsi. Tuul puhub valdavalt põhjakaarest. Lisandub jahedamat õhku. Temperatuur on öösel -2 kuni +3, saarte rannikul kuni +5, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval jõuab Läänemerele uus madalrõhkkond, mis liigub üle Läänemere lõunavete itta ja laialdasem sajuala meile ei ulatu. Eesti jääb suure tõenäosusega selle jahedasse põhjaserva. Üksikud sajuhood tulevad alla lörtsi ja lumena, rannikul ka vihmana. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, rannikul +3, päeval tõuseb sisemaal nulli ümbrusse, rannikul kuni +3-ni.

Esmaspäeval koondub madalrõhuala Skandinaavia ja Soome põhjaalade kohale ning selle serva mööda kandub Läänemere äärde niiskust. Sajuhooge on enam eelkõige päeval. Õhumass on jätkuvalt võrdlemisi külm ning sajab põhiliselt lörtsi ja ka lund ning rannikul vihma. Tuul puhub öösel läänekaarest, päeval tugevneb edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -4, rannikul +3 kraadi, päeval tõuseb -1 kuni +1, rannikul +4-ni.

Teisipäeval liigub madalrõhulohk üle Läänemere Eesti kohale ning toob tiheda saju, mis tuleb alla enamasti lume ja lörtsina, saartel ka vihmana. Tuul tugevneb. Õhutemperatuur langeb öösel alla nulli, päeval tõuseb nulli ümbrusse, vaid rannikul on mahedam.