Homme suundub lõunavoolus üle Eesti Soome madalrõhuvöönd, milles arenev osatsüklon muutub päeva jooksul aktiivsemaks. Sajab enamasti lörtsi, mandril ka lund, saartel ja ka kohati ka Eesti idapoolses osas võib sekka ka vihma tulla, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis. Tuul puhub öösel enamasti kagust, saartel ja läänerannikul läänekaarest ja on mõõduka tugevusega, päeval pöördub kõikjal edelasse ja läände ning tugevneb puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1 kuni +2 kraadi.

Laupäeva öösel sajab eemalduva madalrõhkkonna järel lund ja lörtsi. Edela- ja läänetuul nõrgeneb ja pöördub hommikuks lõunasse. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi. Päeval tugevneb idapoolse kõrgrõhkkonna mõju. Mõnes kohas sajab veidi lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on 0 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval laieneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna serv Läänemere kohale. Kohati sajab lörtsi või lund. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval 0 kuni +2 kraadi.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond üle Eesti. Sajab lörtsi ja lund, Lõuna-Eestis võib päeval lühiajaliselt ka vihma tulla. Tuul puhub öösel idakaarest, päeval pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval 0 kuni +2 kraadi.

Teisipäeva öösel sajab eemalduva madalrõhkkonna järel lund ja lörtsi, päeval saju võimalus väheneb. Tuul pöördub loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Kolmapäevaks kaldub sünoptilise olukorra prognoos järjest enam ilma külmenemise suunas. Kõrgrõhkkonna jõulisemal tugevnemisel on saju võimalus väike ning ilm selgem ja rahulikum. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9, kohati võib alla -10 langeda, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Neljapäeval püsib kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ilm. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -10, päeval 0 kuni -5 kraadi.