Homme on ülekaalus Põhjamerel oleva kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on sajuta, kuid loode poolt saabuv soe õhumass soodustab öösel udu teket, mis võib püsida veel ennelõunalgi. Õnneks tugevneb päeval lääne- ja loodetuul, mis aitab udu hajumisele kaasa. Õhutemperatuur langeb öösel -3 kuni +2, päeval tõuseb +3 kuni +7 kraadini, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Neljapäeval oleme Põhjamerel oleva kõrgrõhkkonna ja Põhja-Venemaal pöörleva madalrõhuala piirialal. Ilm on suurema osa päevast sajuta, alles õhtul suureneb Põhja-Eestis lörtsi- ja vihmasaju võimalus. Puhub mõõdukas loodetuul, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Reede öösel ulatub Eesti kohale Põhja-Venemaalt lõunasse liikuva madalrõhuala lohk. Selle järel pöördub õhuvool loodesse ja põhja ning meile saabub külm õhumass, mis muudab järgmised päevad talviseks.

Reede öösel sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. Päeval sajuvõimalus järk-järgult väheneb. Puhub tugev loode ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel ja päeval 0 kuni -5 kraadi.

Nädalavahetuseks jääme Venemaa kohal pöörleva madalrõhuala lääneserva. Ilm on talvise näoga. Ajuti sajab peamiselt vähest lund, puhub loodetuul ning valitsevad külmakraadid.

Laupäeval ja pühapäeval sajab kohati vähest lund. Loodetuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur langeb öösel -4 kuni -10, kohati -14-ni, saartel -1 kuni -5, päeval tõuseb -3 kuni +1-ni.

Esmaspäevaks areneb Valge mere kohal uus madalrõhkkonna kese, mille edelaservas areneb Baltimaade kohal osatsüklon. Teisipäevaks eemaldub see itta ja kagu poolt sirutub üle Eesti kitsuke kõrgrõhuhari.

Esmaspäeval sajab mitmel pool lund, rannikul kohati ka lörtsi. Puhub mõõduka tugevusega põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel mandril -5 kuni -10, kohati -13, saartel -2 kuni -5, päeval -4 kuni +1 kraadi.

Teisipäeval sajab kohati sajab vähest lund. Tuul pöördub läänekaarde ja on nõrk. Õhutemperatuur on öösel mandril -7 kuni -14, kohati -17, saartel -3 kuni -7, päeval -2 kuni +1 kraadi.