Kolmapäeva päeval läheneb Venemaa lääneservast madalrõhkkond, mille loodeserv laieneb Eesti poole ja selle pilvemass kandub üle Peipsi järve. Võib esineda sajuhooge, ennelõunal on vihma võimalus suurem Ida-Eestis. Puhub kirdetuul puhanguti 14 meetrit sekundis. Soojakraadid jäävad kümne ja neljateistkümne vahele.

Neljapäeval suundub madalrõhkkond Peipsi tagant edasi põhja poole ja selle lääneservas sajab meil kord siin, kord seal vihma. Tuul puhub öö hakul veel idast ja kirdest ning ulatub põhjarannikul puhanguti 14 meetrini sekundis, seejärel pöördub järk-järgult põhjakaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel kaheksa kuni kaksteist, päeval jääb 14 ja 15 kraadi vahele.

Reedeks kandub madalrõhkkond Soome, selle lõunaserv jääb Eesti kohale ning hoiab ilma vihmahoogudega. Tuul pöördub läänekaarde ja päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur on öösel seitse kuni üksteist kraadi, rannikul kuni 13, päeval tõuseb 14 kuni 16 kraadini.

Laupäeva öösel Soome kohal olev madalrõhkkond hääbub, kuid samal ajal liigub Skandinaavia lõunaosast üle Läänemere uus madalrõhulohk, tõstab lõuna- ja kagutuule tugevaks, toob niiskust lisaks ning vihmasse tuleb öösel vaid üürike paus. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on kaheksa kuni kolmteist kraadi, päeval 13 kuni 16.

Pühapäeva öösel ja ennelõunal katab Eestit madalrõhkkonna lääneserv ja vihma sajab sagedasti. Pärastlõunal ilm paraneb ja sajuhooge on harvem. Lõunakaare tuul on tugev. Õhutemperatuur on öösel üheksa kuni kaksteist, rannikul kuni 14, päeval on oodata 15kuni 18 soojakraadi.

Esmaspäeva öö on tugevneva kõrgrõhuharja toel suurema sajuta. Õhutemperatuur on seitse kuni kümme kraadi, rannikul kuni 14.