Ilmajaama teatel tuleb pühapäev kõrgrõhkkonna servas enamasti pilvitu taevaga ning nõrga kirdetuulega. Jahedal ööl langeb miinimum sisemaal 4 kuni 5 kraadini ja kohati võib maapinna lähedal isegi 0 kraadi lähedale langeda, päeval on sooja 18 kuni 21 kraadi.

Esmaspäeval jääb kõrgrõhuvöönd Soome lahe ümbrust katma. Ilm on sajuta ja põhjatuul on nõrk. Õhk enam nii jahe ei ole ja öine miinimum jääb 5 kuni 10 kraadini, meretuulega rannikul võib olla ka rohkem kui 10 kraadi, päeval on sooja 20 kuni 23 kraadi.

Teisipäeval on kõrgrõhkkonna mõju ikka tugevam ja ilm sajuta. Kui öö on pilvitu, langeb õhutemperatuur sisemaal veel paar-kolm kraadi alla 10 kraadi, päeval on sooja 19 kuni 22 kraadi.

Kolmapäeval liigub Kesk-Euroopast madalrõhuvöönd Leeduni. Kõrgrõhkkond koondub Venemaale, aga servaga katab ikka Eestit. Ilm on sajuta ja taevaski on tõenäoliselt võrdlemisi pilvitu. Tuul pöördub itta ja kagusse ning pisut tugevneb. Öö võib selge taeva all jahedaks kujuneda ning õhk jahtuda 5 kuni 10 kraadini, päeval on sooja 19 kuni 22 kraadi.

Neljapäeval suureneb madalrõhkkondade surve nii põhja kui lõuna poolt ning vihmapilved võivad Eesti kohale jõuda. Pilvisema öö korral temperatuur alla 10 kraadi piiri ei lange, päev tuleb vahelduva vihma all jahedam ja soojapiiriks jääb 20 kraadi. Pole aga välistatud, et kõrgrõhkkond peab veel vastu, saame veel ühe kuiva päeva. Selgema öö korral on õhutemperatuur 8 kuni 12 kraadi, päeval on sooja 19 kuni 22 kraadi.

Reedel oleme viimastel Ilmajaama andmetel kõrg- ja madalrõhuvööndi piirimail. Laialdast sadu karta pole, kuid kohatiste hoovihmade võimalus suureneb. Öine õhutemperatuur on ligi 10 kraadi, päeval on sooja 20 kraadi.