Tajutavat külma mõõdeti aga Narvas lausa miinus 15 kraadi. Enam kui kümme külmakraadi oli pea kõikjal Ida- ja Lääne-Virumaal.

Tallinnas mõõdeti kella 8 paiku miinus 6,8 kraadi, Tartus miinus 7, Pärnus miinus 6,6, Valgas miinus 7,7 kraadi.

Kõige soojem oli Roomassaares, kus mõõdeti null kraadi ning Vilsandil, kus mõõdeti miinus 1,2 kraadi. Ruhnul mõõdeti miinus 1,3 kraadi.

Artkiliselt külma õhuga antitsüklon jääb meie ilma kujundama ka täna ja homme. Eeloleval ööl ja homme hommikul langeb termomeetrinäit Ida- ja Kirde-Eestis paiguti taas -10 kraadist madalamale.

Ilmajaama ennustuse kohaselt püsib homme Eestis sajuta ilm, kuid tuul on võrdlemisi tugev, puhanguid on 12-14 m/s, neljapäeva öö hakul ja reede õhtul kuni 16 m/s.

Kirdevoolus lisandub külmemat õhku ja temperatuur on öösiti -3 kuni -8 kraadi, hommikuks langeb kohati veel paar kraadi madalamale, päeval tõuseb -3 kuni +1 kraadini, saarte rannikul paar-kolm kraadi kõrgemale.

Laupäeval püsib Eesti veel kõrgrõhkkonna loodeservas ja ilm on sajuta. Skandinaaviasse laieneb aga Norra merelt madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail puhub Eesti rannikuvetes tugev lõunatuul, puhanguid 15, Saaremaal ja Hiiumaal ning läänerannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saartel kuni +3 kraadi, päeval 0 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval haarab madalrõhkkond enda alla kogu Põhja-Euroopa ja ulatub servaga Eestini. Suurem sadu kandub üle Skandinaavia Soome. Meil sajab mõnes kohas vähest lörtsi ja vihma. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul, puhanguid on 15, öö hakul ja õhtul saartel ja rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis öösel 0 kuni +5, päeval 10 kraadi ümber, idapoolsetes maakondades öösel 0 kuni -3, päeval +1 kuni +5 kraadi.