Homme nihkub kõrgrõhkkond Eesti kohalt Ukraina poole, kuid selle põhjaservas on Eesti ilm veel sajuta ning enamasti selge taevaga. Skandinaaviast survet avaldava madalrõhkkonna mõjul tugevneb aga lõuna- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti 15, õhtul saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -3..-9, Kesk- ja Ida-Eestis -10..-15, päeval -1..-6, saartel tõuseb 0°C lähedale.

Kolmapäeval kõrgrõhkkond kaugeneb, üle Skandinaavia põhjatipu liigub madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda jõuab soe ja niiske õhumass Eestisse. Õhumassi vahetusega kaasnev sadu algab lumena, hiljem läheb üle lörtsiks ja vihmaks. On jäidet. Öösel ulatub tugev edelatuul puhanguti 15, rannikul 20 m/s, päeval pöördub tuul läände ja loodesse ning jääb veidi nõrgemaks. Õhutemperatuur on öö hakul Lääne-Eestis 0..-4, Kesk- ja Ida-Eestis -5..-10, pärast keskööd tõuseb ja on hommikul vaid Ida-Eestis veel alla 0°C, päeval on 0..+4°C.

Neljapäeval liigub Atlandilt juba järgmine madalrõhkkond Skandinaavia rannikule ja selle lõunaserva mööda lisandub ka Eestisse niiskust. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, soojas õhumassis on puhanguid 15 m/s, rannikul võivad 20 m/s ulatuda. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -1..+3, ida pool -2..-6, hommikuks tõuseb üle 0°C, päeval on +2..+6°C.

Reedel on veidi tugevam kõrgrõhuharja mõju ja vaid üksikutes kohtades sajab nõrka vihma. Puhub tugev lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval +2..+5°C.

Laupäeval jääb idapoolne kõrgrõhuala Venemaale püsima. Lääne poolt suureneb madalrõhkkonna mõju. Kahe rõhuala piirimail sajab meil lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +1..+4°C.

Pühapäeval tugevneb madalrõhkkonna mõju. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval 0..+3°C.

Esmaspäeval jõuab Atlandilt Skandinaavia rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Päeva peale jõuab tihe lörtsisadu. Edela- ja lõunatuul paisub väga tugevaks. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval 0..+3°C.