Teisipäeval liigub üle Kesk-Euroopa Läänemerele uus madalrõhkkond ja tõstab kagu- ja lõunatuule puhanguti 12, rannikul 15, saartel kuni 18 m/s. Öö hakul sajab kohati saartel ja läänerannikul lörtsi ja vihma, vastu hommikut laieneb sadu sisemaale ja ennelõunaks üle kogu Eesti ning muutub tihedaks. Õhutemperatuur on öösel mandril nullist viie külmakraadini, öö hakul võib Virumaal veel paar-kolm kraadi madalam olla, saartel on miinus ühest kolme kraadini, hommikuks tõuseb ja päeva jooksul temperatuuri tõus jätkub kuni kolme soojakraadini, saartel ja läänerannikul kuni kuue kraadini.

Kolmapäeva öösel eemaldub madalrõhkkond üle Soome Skandinaavia põhjatipu poole ja selle servas sajab aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Päeval on tõusva õhurõhu foonil sajuhooge hõredamalt, aga tulevad alla enamasti lörtsina. Puhub tugev läänekaare tuul, puhanguid on sisemaal 15 m/s, saartel ja rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel kahe ja viie kraadi vahel, hommikuks langeb ühe külmakraadini, päeval jääb ühe külma- ja ühe soojakraadi vahele, saartel ja läänerannikul kuni neli kraadi.

Neljapäeva öösel on tugevam idapoolne kõrgrõhkkond. Ilm on enamasti sajuta. Öö hakul lõõtsub tugev edelatuul, pärast keskööd annab tuul veidi järele ja pöördub kagusse. Õhutemperatuur on öösel ühe külmakraadi ja kolme soojakraadi vahel, hommikuks langeb nullist kolme soojakraadini. Päeval laieneb Läänemerele juba uue madalrõhkkonna serv. Kagutuul paisub väga tugevaks, sisemaal on puhanguid 15, rannikul ja eriti saartel üle 20 m/s. Õhtul hakkab saartel lund ja lörtsi sadama. Õhutemperatuur on 0..-2, saartel ja läänerannikul kuni +2°C.

Reedel liigub madalrõhkkond Läänemere kohale, kuid jääb märksa nõrgemaks. Kagutuul on väga tugev öösel, päeval pöördub lõunasse ja edelasse ning veidi taltub, kuid puhanguid 15, põhjarannikul kuni 18 m/s võib ikka olla. Aeg-ajalt sajab lund ja lörtsi, saartel sekka ka vihma, päeval jääb sajuhooge harvemaks. Õhutemperatuur on öösel nullist miinus kolme kraadini, saartel kuni kaks kraadi sooja, päeval jääb õhutemperatuur ühe külmakraadi ja ühe soojakraadi vahele, rannikul on sooja kuni neli kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond mere kohalt edasi Soome ja selle servas sajab meil aeg-ajalt lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel kahest külmakraadist kolme soojakraadini, päeval jääb õhutemperatuur nulli ja kolme vahele.

Pühapäeval kaugeneb madalrõhkkond Lapimaa suunas ja tõusva õhurõhu foonil on sajuhooge hõredalt. Tuul vaibub ja pöördub õhtul põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel nullist viie külmakraadini, rannikul kuni kaks soojakraadi, päeval kuni miinus kaks kraadi, rannikul kuni kaks kraadi.