Esmaspäeval koondub kõrgrõhkkond Soome kohale ja selle servas on meie ilm päikesepaisteline. Idakaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur 24 kuni 28 kraadi, meremõjuga rannikul on jahedam.

Teisipäeval kõrgrõhkkonna mõju väheneb. Öö on selge, päev pilverünkadega, aga veel sajuta. Üksnes õhtuks lisandub lõuna poolt meile niiskust ja Lõuna-Eestis pole hoovihm välistatud. Idakaare tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13 kraadi, päeval 22 kuni 27 kraadi, jahedam on ikka ka meremõjuga rannikul.

Kolmapäeval suureneb Poola poolt madalrõhkkonna mõju ja selle põhjaserva mööda liigub Eestini üksikuid hoogsajupilvi, on äikese võimalus. Idakaare tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13 kraadi, päeval 19 kuni 24, meremõjuga rannikul ja vihmahoogude all on jahedam.

Neljapäeva öö on selgem ja sajuhooge üksikuid. Päevaks aga lisandub niiskust ning hoovihma ja äikese võimalus on suur. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval 17 kuni 22 kraadi ja kuhu sajuhood ei jõua, seal võib tõusta paar-kolm kraadi kõrgemale.

Reedeks liigub madalrõhkkond Läti kohale ja selle vahetus läheduses sajab meil hoovihma, on äikest. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Laupäeval tuleb madalrõhkkond Eesti kohale ja vihmahooge on sagedasti. Tuul pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 13, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur öösel 6 kuni 11, päeval 19 kuni 23 kraadi.