Laupäeva öösel liigub väga aktiivne tsüklon üle Soome ja selle lõunaservas jätkub edela-, hiljem lääne- ja loodetuule torm. Tuuleiilid ulatuvad rannikul 28, saartel öö hakul ning põhjarannikul keskööst alates kuni varaste hommikutundideni kuni 32 m/s. Hommikuks saab suurem torm läbi. Sajab vihma. Pärast keskööd saab lääne pool suurem sadu läbi, hommikuks väheneb saju võimalus ka ida pool. Õhutemperatuur on 2..7°C.

Mereveetase tõuseb meie rannikualadel ja saavutab läänerannikul maksimumi kesköö paiku, ulatudes 70-100 cm, Pärnu lahes kuni 155 cm üle keskmise, pärast keskööd veetase langeb.
Soome lahe idaosas tõuseb kesköö paiku veetase 160-170 cm üle keskmise ja püsib kõrgena hommikuni.

Ennelõuna on pisut rahulikum. Kuid pärastlõunal suureneb uue madalrõhkkonna surve. Edelatuul tugevneb sisemaal puhanguti 15, rannikul 22, õhtul 25 m/s. Pilvisus tiheneb ja õhtul laieneb uus sadu üle Eesti. Õhutemperatuur on 4..8°C.

Pühapäeval ulatub võimas tsüklon Norra merelt üle Läänemere. Võib tekkida uus osatsüklon ja tõsta tuule taas puhanguti üle 30 m/s. Tuleb pilves ja vihmane ilm. Puhub edelatuul 9-14, puhanguti kuni 20 m/s, saartel ja rannikul 17-23, puhanguti 27 m/s. Õhtul võivad tuuleiilid sisemaal 23, saartel 32 m/s tõusta. Õhutemperatuur on öösel ja päeval 4..8°C.

Mereveetase võib kriitilise piirini tõusta, kuid täpsustavais andmeid lubab ilmateenistus laupäeval.

Esmaspäeva öösel jätkub lääne- ja loodetorm, tuule kiirus on rannikul 17-23, puhanguti 32 m/s, sisemaal on puhanguid kuni 20 m/s. Sajab laialdaselt vihma. Päeval on pilvi hõredamalt ja sajuhoogusid on harva. Tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 4…8°C.

Teisipäeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Ilm on olulise sajuta ja tuul annab järele. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval tõuseb +3..+8°C-ni.

Kolmapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu uus madalrõhkkond. Siin-seal sajab vihma, kuid sajuhulk on tõenäoliselt väike. Edelatuul tugevneb puhanguti 14, rannikul ja saartel 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval +3..+8°C.

Neljapäeval jõuab järgmine Atlandi tsüklon Norra merele ja laieneb üle Skandinaavia. Võib tõsta edelatuule väga tugevaks, puhanguid on tänastel andmetel sisemaal 15, rannikul 23, saartel 28 m/s. Ajuti sajab vihma. Õhutemperatuur püsib plusspoolel.

Reede tuleb madalrõhkkonna servas tuuline ja vihmahoogudega. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+6°C.