Homme laieneb madalrõhkkonna serv Läänemerele. Jätkub kagutuule jõuline tugevnemine, sisemaal on öösel puhanguid 15, rannikul 18, saartel 23 m/s. Päev tuleb veel tugevama tuulega, sisemaal on puhanguid 18, rannikul ja eelkõige saartel 25 m/s, õhtul pole välistatud ka 28 m/s. Tänastel andmetel sadu viibib ega jõua veel mere idarannikule. Õhutemperatuur on öösel saartel ja mandri läänerannikul -3 kuni -8, mandri sisealadel -9 kuni -13 kraadi, päeval saartel ja mandri läänerannikul -2 kuni -4, mandri sisealadel -5 kuni -8 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Skandinaavia lõunaosa kohale ja selle servas on ilm öösel tormine. Kagutuule puhangud ulatuvad sisemaal 18, rannikul üle 20, saartel üle 25 m/s. Päeva jooksul tuul nõrgeneb. Lund sajab öösel ja ennelõunal enamasti saartel, õhtupoolikul kanduvad pilved edasi ka mandrile, sajuhulk on aga tõenäoliselt võrdlemisi väike. Õhutemperatuur on öösel saartel ja läänerannikul -3 kuni -7, mandri sisealadel -8 kuni -11, päeval -3 kuni -7 kraadi.

Neljapäeval jääb madalrõhkkond Skandinaavia lõunaosa kohale tiirlema, aga jääb nõrgemaks ning Läänemerele ulatuvas servas surve väheneb. Kagutuule puhanguid on eelkõige rannikul 15 m/s. Vahete-vahel sajab lund, päeval võib saartel ja läänerannikul ka lörtsina alla tulla. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8 kraadi, päeval -1 kuni -5, saarte ja mandri läänerannikul võib tõusta 0 kraadi lähedale.

Reedel liigub uus madalrõhkkond Põhjamere äärest Läänemerele ja suurema tõenäosusega liigub Läti rannikule ning selle kirdeserv laieneb Eesti kohale. Öösel sajab kohati lund, päeval laieneb sadu üle Eesti. Kagu- ja idatuul paisub uuesti tugevaks, õhtupoolikul pöördub kirdesse. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul 0 kuni -5 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond Läti kohalt Peterburi poole ja selle servas sajab meil aeg-ajalt lund. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni -3 kraadi, saartel ja rannikul võib veidi üle 0 kraadi.

Pühapäeval koondub madalrõhkkond Soome kohale ja selle edelaserv ulatub üle Eesti. Siin-seal sajab lund ja lörtsi. Tuul pöördub läänekaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, saartel ja läänerannikul 0 kraadi lähedal, päeval 0 kuni -3 kraadi.