Reede öö on selgem ja sajuta ning lühiajaliselt veidi nõrgema tuulega. Õhutemperatuur on 3 kuni 5, tuulevaiksemates kohtades ja selgineva taeva all võib null kraadi ümbrusse langeda, meretuulega rannikul jääb 8 kraadi lähedale, teatas riigi ilmateenistus.

Reede päeval muutub lõunapoolne madalrõhkkond taas ägedamaks ja survestab kõrgrõhkkonda. Tihe sajutsoon Eestini veel ei ulatu, kuid lõunapiiri lähistele võib vihmapilvi jõuda (saju tõenäosus tõuseb 75 protsendini). Lisaks soosib suhteliselt sooja merevee ja külma õhumassi kontrast merealade kohal rünksajupilvede teket ning seetõttu on vihma võimalus Soome lahe ääres ja ka saarte rannikul (tõenäosus ~50 protsendi ringis). Kirdetuul tõuseb päeva jooksul uuesti väga tugevaks, pärastlõunal on puhanguid 15, rannikul kuni 20, õhtul kuni 23 m/s. Õhutemperatuur on 8 kuni 11 kraadi.

Laupäevaks tuleb madalrõhkkond meile lähemale ja selle vihmapilvede tsoon jõuab tänastel andmetel Eesti kohale, saju tõenäosus suureneb 75-90 protsendini. Kirdetuul on tugev, puhangud ulatuvad ikka 15, rannikualadel 20, Soome ja Liivi lahe ääres kuni 23 m/s. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8 kraadi, meretuulega rannikul kuni 10 kraadi, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Pühapäeva öösel sajupilved eemalduvad ning kirde- ja idatuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 7 kraadi, meretuulega rannikul kuni 9 kraadi. Päeval kõrgrõhkkonna mõju suureneb ja ilm on enamasti sajuta ning selgema taevaga. Puhub kirde- ja idatuul puhanguti 13, rannikul 15, Soome lahel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 10 kraadi piirimaile.

Esmaspäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Kirde- ja idatuul on veel tuntav. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, rannikul kuni 9, päeval 7 kuni 10 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ning mõõduka idakaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, rannikul kuni 9, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval tuleb kõrgrõhkkond meile lähemale ja püsib ka neljapäeval Eesti kohal. Ilm on sajuta ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur on öösiti -2 kuni 3, rannikul kuni 8, päeval 7 kuni 9 kraadi.