Kolmapäeva öösel liigub üle Eesti väike kõrgrõhuhari. Saju võimalus on väiksem ja läänekaare tuul veidi rahulikum. Vastu hommikut jõuab üle Läänemere järgmine madalrõhulohk ja toob saju, saartel tuleb enamasti vihma, mandril lörtsi, õhtupoolikul enam sekka vihma. Õhtupoolikul saju võimalus väheneb. Libeduseoht püsib. Lõuna- ja edelatuul uuesti tugevneb, puhanguid on rannikul 16 meetrini sekundis. Õhutemperatuur öösel 0..+2 päeval +1..+4 kraadi.

Neljapäeval jõuab Läänemere õhuruumi uus osatsüklon, mis liigub tõenäoliselt Norra lõunaosast üle Rootsi Kesk-Soome ja selle lõunaservas on Eesti ilm võrdlemisi soe, aga tugeva tuulega. Viimastel andmetel on lõuna- ja edelatuule puhanguid sisemaal 15, rannikul 20 meetrit sekundis. Kuid prognoospilt võib muutuda ja tuul eelpooltoodust tugevamaks osutuda. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+4 kraadi, kohati veel kraad enam.

Reedel tugevneb lahkuva madalrõhkkonna järel üürikeseks kõrgrõhuhari ja saju võimalus on märksa väiksem. Õhumass on pisut jahedam, õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval tõuseb +1..+3 kraadini. Läänekaare tuul jääb veidi nõrgemaks, aga päris maha ei rahunegi ning õhtul algab uuesti edelatuule tugevnemine.

Laupäeval jõuab Norra merele väga aktiivne madalrõhkkond ning laieneb jõuliselt üle Skandinaavia ja Läänemere. Tõstab edelatuule saartel ja rannikul taas väga tugevaks, puhanguid on üle 20 meetri sekundis, sisemaal 15 meetrit sekundis. Vahete-vahel sajab vihma, mõnes kohas sekka ka lörtsi, tihedam on sadu öösel ja uuesti õhtul. Õhutemperatuur öösel +1..+3, saartel kuni +5, päeval +3..+5 kraadi.

Pühapäeval jääb madalrõhkkond Põhja-Euroopa kohale tiirlema ja selle lõunaservas on meil vihma- ja lörtsihoogude ning väga tugeva edelatuulega ilm. Päeval pöördub tuul läände ja on veel tugev. Õhutemperatuur öösel -1..+2, päeval 0..+2 kraadi.

Esmaspäeva ööks madalrõhkkonna mõju väheneb ja saju võimalus on väiksem. Tuul jääb veidi nõrgemaks. Õhutemperatuur on -4..+1 kraadi. Päeval läheneb Skandinaaviast uus madalrõhkkond, mille sadu võib jõuda pärastlõunaks võiks õhtuks. Tänaste arvutuste kohaselt on sadu tihe ning tuleb alla enamasti lörtsi ja lumena. Tuul võib väga tugevaks paisuda. Õhutemperatuur on 0 kraadi lähedane.

Teisipäevaks jõuab Läänemere õhuruumi uus madalrõhkkond, toob lörtsi ja vihma. Madalrõhkkonna trajektoori täpsustame järgnevatel päevadel ja vastavalt sellele ka tuule prognoosi. Õhutemperatuur kõigub paari kraadi ulatuses 0 kraadi ümber.