Kolmapäeval püsib kõrgrõhkkond Laadoga järve lähistel ning selle lääneserv katab Läänemere ümbrust. Taevasse ilmub küll õhukesi kõrgeid pilvi, kuid ilm on ikka kuiv. Puhub võrdlemisi nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel sisemaal -1..-4, rannikul kuni +3, päeval 10..14, meremõjuga rannikul 5°C ümber, teatas ilmateenistus.

Neljapäeval liigub tugevnevas läänevoolus madalrõhkkond Norra merelt Barentsi merele ja laieneb servaga üle Skandinaavia ja Soome. Kõrgrõhkkond eemaldub Kesk-Venemaa poole. Öö on rahulik ja kuiv ning võrdlemisi selge, vaid laiguti on õhukesi kõrgeid pilvi. Õhutemperatuur on 0..-4, rannikul kuni +3°C. Päeval lisandub pilvevinet, kuid sadu meile ei ulatu. Edelatuul tugevneb 5-12 m/s. Õhutemperatuur on 9..13, meretuulega rannikul kuni 5 kraadi.

Reedel liigub madalrõhulohk üle Eesti ja õhumass vahetub külmema vastu. Kohati võib veidi lörtsi või vihma sadada. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ja on mõõdukas, vaid Hiiumaa ja Põhja-Eesti rannikualadel ulatub puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 3..8 kraadi.

Laupäeval tungib põhjavoolus arktiline õhumass Läänemere äärde. Siin-seal sajab lund ja lörtsi, öö hakul kohati ka vihma. Põhja- ja kirdetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öö hakul -2..+3, pärast keskööd langeb, päeval -1..+2 kraadi.

Pühapäeval liigub Skandinaavia kohal külmas arktilises õhumassis tekkinud kõrgrõhkkond Läänemere kohale. Eestis võib üksikutes kohtades nõrka lund sadada. Puhub mõõdukas põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, päeval -3..+2 kraadi.

Esmaspäeva öö on kõrgrõhkkonna servas rahulik, sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Õhutemperatuur on -2..-7, Lõuna-Eestis võib veel -10°C-ni langeda. Päeval eemaldub kõrgrõhkkond kagusse, sest Norra rannikule jõuab aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Skandinaavia ja Soome. Eestisse lisandub ka õhukesi pilvi, kuid ilm püsib veel sajuta. Edelatuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1..+4°C-ni.

Teisipäeval liigub madalrõhkkonna kese Skandinaaviasse ja selle lohk liigub üle Läänemere. Öö on veel sajuta, aga tugeva edelatuulega. Päeval hakkab lörtsi sadama. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, saartel kuni +2, päeval +1..+6 kraadi.