Homme kandub madalrõhkkonna tegevussfäär Põhjamere äärest Läänemerele Saaremaa ja Hiiumaa lähistele. Eestis sajab aeg-ajalt lörtsi ja vihma. Öösel puhub idakaare tuul 5-10 m/s, päeval pöördub lääne poolt alates järk-järgult lõunasse ja edelasse ning tugevneb puhanguti 13, Liivi lahe ümbruses 16 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond edasi põhja poole ja jõuab päeval Oulu lähistele. Eestit katab madalrõhkkonna lõunaserv. Sajab enamasti lörtsi, sekka ka vihma. Pärastlõunal jääb sadusid harvemaks. Edelatuul ulatub öösel veel puhanguti 15 m/s, päevaks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, päeval +1 kuni +4 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja tõusva õhurõhu foonil on sajuhooge on harva, suurem on võimalus Eesti lääne- ja põhjaservas. Tuul nõrgeneb ja on päeval muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval +1 kuni +4 kraadi.

Reedel on mõjusam väike kõrgrõhuhari. Nõrka lörtsi sajab vaid üksikutes kohtades. Kuid õhtul võivad Läänemerelt läheneva madalrõhulohu sajupilved Lääne-Eestisse jõuda. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Laupäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega üle Eesti, kuid tänastel andmetel on sadu enamasti nõrk. Päeval jõuab Atlandilt Norra merele väga aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Skandinaavia. Tihedam sadu veel ei jõua, aga siin-seal sajab nõrka lörtsi. Lõuna- ja edelatuul päeva peale tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +1, päeval +1 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lõunaserva mööda kandub Eesti kohale sajupilvi - enamasti sajab vihma, algul tuleb sekka ka lörtsi. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel mandril -3 kuni +2, saartel 0 kuni +2, päeval tõuseb +3 kuni +7-kraadini.

Esmaspäeval kaugeneb madalrõhkkond Teravmägede poole ja nõrgeneb ning selle mõju Läänemere ümbrusele väheneb. Edelatuul nõrgeneb. Siin-seal sajab nõrka vihma. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +1 kuni +6 kraadi.