Homme eemaldub madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipust itta, selle edelaserv ulatub veel Soome lahe äärde. Öösel võib üksik sabin vihma tulla. Päeval arenevate rünksajupilvede tõttu püsib hoovihma võimalus. Puhub edelatuul ja läänetuul 5-10, puhanguti kuni 15 m/s, päeval on puhanguid põhiliselt põhjarannikul ja pärastlõunasel ajal, õhtul pöördub tuul loodesse. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 17 kuni 20 kraadi. Meretuulega rannikul puhub tuul kuni 15 kraadi, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Reedel madalrõhkkonna mõju väheneb. Ilm on enamasti sajuta, vaid päevaks tekib pilverünki, millest eelkõige Põhja- ja Kirde-Eestis mõni võib vihmahoo puistata. Öösel puhub nõrk läänekaare tuul, päeval tugevneb edelatuul saartel ja läänerannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval 20 kuni 22, meretuulega rannikul kuni 16 kraadi.

Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Tuul puhub valdavalt edelast. Lisandub soojemat õhku. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval on sooja kuni 25 kraadi, Lõuna-Eestis veel paar kraadi enam, vaid meretuulega rannikul jääb alla 20 kraadi.

Pühapäeval  kandub Eesti kohale madalrõhuvöönd ühes vihmahoogude ja äikesega ning avaldab südasuvisele soojale survet. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 11 kuni 16, päeval 17 kuni 22, kui soe õhumass visamalt vastu peab, siis tõuseb Lõuna- ja ka Ida-Eestis veidi üle 25 kraadi.

Esmaspäeval jääb keskpäevani ülekaalu edelavool ja selles jätkub suhteliselt sooja õhu vool Eestisse. Öösel on saju võimalus väiksem. Päeval lisandub niiskust ning pärastlõunal suureneb hoovihma ja äikese tõenäosus. Õhutemperatuur on öösel 9 kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi. Pole välistatud, et Eesti idaservas tõuseb veel 25 kraadi ümbrusse. Pärastlõunal pöördub õhuvool loodesse ja ilm jaheneb.

Teisipäeval  liigub Kesk-Euroopast madalrõhkkond Eesti kagupiiri poole. Tänastel andmetel aga suundub kaugema kaarega Venemaale ja selle ulatuslik sadu meile ei jõua või riivab vaid Lõuna- ja Ida-Eestit. Puhub jahe põhja- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 14 kuni 18 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ööks taevas selgineb, päeval tekib pilverünki, kuid ilm on enamasti sajuta. Loode- ja läänetuul on tuntav. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 16 kuni 19 kraadi, jahedam on loodetuulele avatud rannikul.