Homme öösel sajab siin-seal veidi lörtsi ja vihma, Kagu-Eestis võib lörtsisadu tihe olla. Tuul on öö hakul võrdlemisi nõrk, hommikul tugevneb mõneks tunniks Hiiu- ja Saaremaal ning Liivi lahel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Päeval on sajuhooge hõredalt ja sajuhulk on väike. Puhub edelatuul 5-8, puhanguti 12 m/s. Õhtul pöördub aga lõunasse ja kagusse ning saartest alates tugevneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi, sisemaal võib kohati veidi alla nulli jääda ja seetõttu on libeduseoht suur.

Reedel laieneb võimas madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Läänemere. Pärast keskööd hakkab saartel lund ja lörtsi sadama. Hommikul laieneb sadu üle Mandri-Eesti ja muutub tihedaks ning teeb tuisku. Lõuna- ja kagutuul paisub tugevaks, puhanguti 15, saartel ja rannikul 18-22 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi. Päeval sajab ida pool tihedat lund ja lörtsi, Lääne-Eestis on sadu nõrgem ning tuleb alla lörtsi ja vihmana. On jäiteoht! Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Laupäeval eemaldub madalrõhkkond Barentsi merele. Öö on enamasti sajuta. Puhub tugev edelatuul, öö hakul on puhanguid 15, saartel 18 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Päeval tuleb sajuhooge vihma ja ida pool ka lörtsina. Kagu-Eestis on jäiteoht! Tuul jääb vaiksemaks. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Pühapäeval on tõusva õhurõhu foonil sadusid harvem. Kohatised nõrgad sajuhood tulevad sisemaal enamasti lörtsi, saartel ja rannikul vihmana. Edelatuul on öösel veel mõõdukas, päeval nõrk. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2 kraadi, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeva öösel on mõjusam kõrgema rõhuga foon. Ilm on enamasti sajuta ja rahulik. Üksikutes kohtades võib veidi lund sadada. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, kohati võib -8-ni langeda. Päeval suureneb lõuna poolt madalrõhkkonna mõju ja lisandub lumepilvi. Tuul pöördub itta ja kirdesse ning muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi.

Teisipäeval laieneb madalrõhkkonna põhjaserv Eesti kohale. Sajab lund ja võib tuisata. Puhub ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -8, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Kolmapäev tuleb madalrõhkkonna servas mandril lumehoogudega, Lääne-Eesti saartel sajab enamasti lörtsi. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, Kirde-Eestis võib -9-ni langeda, päeval -4 kuni +1 kraadi.