Kolmapäeva öö on veel enamasti sajuta. Kuid kõrgrõhuhari eemaldub aeglaselt itta, Lääne-Eestis kattub taevas pilvedega ja saartel võib hommikul ka veidi lund pudeneda. Lõuna- ja edelatuul tugevneb hommikuks sisemaal 5-10, rannikul puhnaguti 14, Saaremaal ja Hiiumaal kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -4 kuni -9, sisemaal -13 kuni -18°C, ida pool võib üksikutes kohtades veel paar kraadi madalam olla.

Lääne-Eestis pärast keskööd õhutemperatuur tasapisi tõuseb. Päeval jõuab Rootsi rannikule madalrõhulohk ja selle pilved katavad ka Eesti. Lääne-Eestis sajab siin-seal kerget lund, õhtul võib ka kesk-Eestis sadada. Puhub lõuna- ja edelatuul tuul tugevneb 5-12, puhanguti 15, rannikul 18, saartel kuni 22 m/s. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks Lääne-Eestis -1 kuni -5, Ida-Eestis -7 kuni -11-kraadini.

Neljapäeval liigub madalrõhulohk üle Läänemere. Öösel sajab enamasti Eesti lääneosas kerget lund. Puhub valdavalt lõunatuul 5-12, saartel puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul 0 kuni -5, sisemaal -5 kuni -10, öö hakul Ida-Eestis kuni -12 kraadi. Päeval jõuab Skandinaaviast Botnia lahele madalrõhkkond ja selle servas sajab Ida-Eestis lund, lääne pool läheb sadu üle lörtsiks, saartel ka vihmaks, intensiivsem on sadu õhtul. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis -1 kuni +3, ida pool -1 kuni -5-kraadini.

Reedel liigub madalrõhkkond üle Soome Karjala kohale ja selle lõunaserva mööda Eestisse kanduv õhumass on võrdlemisi soe. Öö hakul sajab tihedat lörtsi, lääne pool ka vihma, pärast keskööd sadu nõrgeneb ja läheb kõikjal üle vihmaks. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt -1 kuni +4°C.

Laupäeva öösel madalrõhkkond eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil sajab mõnes kohas veidi lörtsi ja lund. Tuul nõrgeneb lühiajaliselt ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on sisealadel -1 kuni -5, meretuulega rannikul 0 kuni +2 kraadi. Päeval läheneb uus madalrõhkkond ja selle sajupilved jõuavad üle Läänemere. Hakkab sadama lund ja lörtsi, Lääne- ja Edela-Eestis tuleb sekka ka vihma. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on -2 kuni +3°C. Õhtul muutub sadu intensiivseks, tuul paisub tugevaks, Saaremaal võib teha lõuna- ja edelatuule puhanguid 25 m/s.

Pühapäeval liigub väga aktiivne madalrõhkkond üle Ahvenamaa. Tsüklon jätkab teed kas üle Soome lahe või üle Eesti ida-kagu suunas. Öösel puhub Saaremaal tormine edelatuul puhanguti 25, pole välistatud 28 m/s.

Kas tugeva tuule vöönd haarab enda alla ka Hiiumaa ja lääneranniku, selgub tsükloni trajektoori täpsustumisel. Tänastel andmetel on jätkuvalt öö kõige tormisem Leedus ja Lätis. Hommikul pöördub saartel loodesse ja puhangud võivad 25 m/s ulatuda, päevaks peaksid kõige tugevamad iilid raugema. Sisemaal puhub tugev edela- ja läänetuul. Lähematel päevadel tsükloni trajektoori muutumisel korrigeerime ka tuuleprognoosi. Sadu tuleb tiheda lörtsi ja vihmana. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt -1 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeval madalrõhkkond eemaldub ja selle järel kandub loode poolt külmemat õhku. Sajab lund ja lörtsi. Tuul pöördub loodesse ja on öösel tugev eelkõige Lääne-Eesti saartel ja rannikul, päeval tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -4 kuni +1 kraadi. Kui õhuvool kiireneb, siis on öö veidi külmem ja päevane õhutemperatuur tõuseb kõikjal üle null kraadi.

Teisipäeval liigub väike kõrgrõhuhari üle Eesti ja Skandinaaviast jõuab juba uus madalrõhulohk ühes sajupilvedega. Tuul pöördub taas lõunakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur ööpäeva vältel -3 kuni +3 kraadi. Kui kõrgrõhuhari kauem vastu peab, siis on öö suurema sajuta, selgem ja külmem.