Homme liigub üle Eesti kõrgrõhuhari. Ilm on sajuta ja selgema taevaga. Öösel on veel loodetuul puhanguline, päeval puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Kolmapäeval liigub Skandinaavia põhjatipu kohale madalrõhkkond ja selle lõunaserv laieneb Läänemere äärde. Kohati võib vihma sadada, kuid sajuhulk on tõenäoliselt väike. Edelatuul tugevneb 5-12, puhanguti 14, rannikul ja saartel puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, Lääne-Eesti rannikualadel kuni +6, päeval +2 kuni +7 kraadi.

Neljapäeval ulatub laia ulatusega madalrõhkkonna serv Skandinaaviast Läänemere äärde. Öösel puhub mõõdukas läänetuul, päevaks tugevneb edelatuul sisemaal puhanguti 18, rannikul kuni 25 m/s. Mõnes kohas sajab ka veidi vihma. Õhutemperatuur öösel 0 kuni +4, saartel kuni +6, päeval +5 kuni +8.

Reedel püsib Skandinaavia ja Soome kohal mitmeosaline madalrõhuala ja selle surve Läänemere ümbrusele püsib. Edelatuul ulatub puhanguti 17, rannikul 23, saartel pole välistatud ka 25 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +3 kuni +7 kraadi.

Laupäeval koondub madalrõhkkond Soome, areneb edasi kõrgematesse õhukihtidesse ja muutub rahulikumaks. Läänemere ääres tuul tasapisi nõrgeneb. Öösel on veel tugevaid edelatuule puhanguid, päeva jooksul ilm rahuneb. Mõnes kohas sajab vihma, õhtu poole sekka ka lörtsi. Õhutemperatuur öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval tuleb nõrgenev madalrõhkkond Soome lahe ümbrusse. Põhjakaarest lisandub külmemat õhku ning sajuhoogusid tuleb nii lumekruupide, lörtsi kui vihmana. Puhub mõõdukas loodetuul, vaid põhjarannikul ja saartel võib veidi tugevam olla. Õhutemperatuur öösel -2 kuni +3, päeval 0 kuni +3 kraadi.

Esmaspäevaks eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle järel lisandub põhjakaarest külma. Kohati sajab lund ja lörtsi, sajuhulk on enamasti väike. Loodetuul on öösel tuntav, päev on juba rahulik. Õhutemperatuur öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +2 kraadi.