Homme ulatub Eesti kohale lõuna poolt mööduva madalrõhkkonna põhjaserv. Aeg-ajalt sajab lund. Põhja pool on vastas külm kõrgrõhkkond ja kahe rõhuala piirimail puhub tugev ida- ja kirdetuul, puhanguid on 12, põhjarannikul 17, õhtul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -8..-13, päeval -3..-9°C.

Kolmapäeval suundub madalrõhkkond Venemaa lääneserva ja selle vahetus läheduses on meie ilm lumehoogudega ja tuisune, sest puhub tugev kirde- ja põhjatuul, puhanguid on 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel -8..-13, päeval -7..-11°C.

Neljapäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaa sisealade suunas ja selle mõju väheneb. Öösel on veel sajuhooge ja teeb tuisku. Päeva peale jääb sajuhooge harvemaks, tuul nõrgeneb ning jätkub külma sissevool. Õhutemperatuur on öösel -10..-13, päeval -7..-12°C.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Kohati sajab lund ja on pinnatuisku. Põhjakaare tuul on veel tuntav. Õhutemperatuur on öösel -10..-15, selgema taeva all langeb -20°C ümbrusse, päeval -8..-13°C.