Ilmateenistuse andmetel hakkab madalrõhkkonna mõju neljapäeval tasapisi vähenema. Öö on suurema sajuta, vaid üksikutes kohtades on lühiajalise hoogsaju võimalus. Ilm on rahulik ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur sisemaal -1 kuni -6 kraadini, meremõjuga rannikul on kuni +2 kraadi. Päeval on külmale õhumassile iseloomulikult tingimused soodsad rünksajupilvede arenguks. Kord siin, kord seal tuleb sajuhooge nii vihma kui lumekruupide või lörtsina. Läänekaare tuul on enamasti nõrk, vaid põhjarannikul tugevam. Õhutemperatuur tõuseb 6 kuni 9 kraadini, sajuhoogude all langeb 3 kuni 4 kraadini.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öö on sajuta ja selge ning nõrga loode- ja läänetuulega. Päeval võib üksikutes kohtades hoovihma tulla. Läänekaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -4, meremõjuga rannikul kuni +3, päeval 8 kuni 11, meretuulele avatud rannikul kuni 6 kraadi.

Laupäev tuleb kõrgrõhkkonna mõjul enamasti sajuta. Öö on selge. Päeval areneb küll pilverünki, aga saju tõenäosus on siiski väike. Tuul puhub läänekaarest ja on päeval tugevam Põhja-Eesti rannikul. Õhutemperatuur on öösel sisemaal 0 kuni -3, rannikul kuni +3, päeval 12 kuni 14, meretuulele avatud rannikul kuni 7 kraadi.

Pühapäeval püsib kõrgrõhkkonna ülekaal. Öö on taas selge. Päeval lisandub pilvi, aga suuremal osal on ilm ikka sajuta. Vaid Kirde-Eestis on õhtupoolikul väike vihma võimalus. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, rannikul kuni +5, päeval 12 kuni 15, meretuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi.

Esmaspäeva jooksul tõenäoliselt toimub ilmamuutus. Väheaktiivne madalrõhulohk ühes lühiajaliste vihmahoogudega liigub üle Eesti ja selle järel pöördub tuul põhjakaarde ja tugevneb. Üheks või kaheks ööpäevaks ilm uuesti jaheneb. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +6, päeval 6 kuni 10, Edela- ja Lõuna-Eestis võib tõusta kuni 13 kraadini, pärastlõunal põhjarannikult alates langeb.

Teisipäeval tugevneb taas kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta. Tuul nõrgeneb ja pöördub päevaks läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, rannikul kuni +5, päeval 10 kuni 13, meretuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi.

Kolmapäeva öö on selge ja kuiv ning rahulik. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, rannikul kuni +7 kraadi. Päeval läheneb Skandinaaviast niiskema õhuga madalrõhulohk ning järk-järgult lisandub pilvi. Vihm võib aga alles õhtul saartele jõuda. Edelatuul muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur on 11 kuni 15, meretuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi.