Homme ulatub üle Eesti kõrgrõhuvöönd. Öö on sajuta, päeval võib kohati hoovihma sadada. Tuul on nõrk ja valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel +2..+7, maapinna lähedal langeb 0..-2 kraadini, päeval 16..20, meretuulega rannikul kuni 11 kraadi.

Neljapäeval kõrgrõhkkonna mõju tugevneb. Öö on sajuta, päeval tekib küll pilverünki, kuid ilm on samuti enamasti sajuta. Tuul on nõrk ja valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel +3..+7, maapinna lähedal langeb 0 kraadi ümbrusse, päeval 17..20, päikeselisemates paikades võib kraad kõrgemale tõusta, meretuulega rannikul kuni 11 kraadi.

Reedest pühapäevani jääb Eestit katma kõrgrõhuala, mis ulatub maapinnalt kõrgele atmosfääri ning on seetõttu väheliikuv. Öösiti on ülekaalus selge taevas. Päeval tekib kohati pilverünki, kuid ilm on valdavalt sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel +2..+8, maapinnal langeb kohati 0 kraadini, päeval meretuulega rannikul kuni 12, sisemaal 17..21 kraadi ja kus pilvi hõredalt, seal tõuseb veel paar kraadi kõrgemale.

Esmaspäeval kõrgrõhkkond nõrgeneb, kuid ilm püsib ikka sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel +4..+9, päeval 19..23 kraadini, meretuulega rannikul on jahedam.

Teisipäevaöö on ikka selge ja sajuta. Päeval kandub kõrgrõhkkonna servaalale niiskust lisaks ja on soodsamad tingimused rünkpilvede arenguks. Õhtupoolikul sajab kohati hoovihma, pole välistatud ka äike. Õhutemperatuur on öösel +4..+9, päeval 19..24 kraadini, meretuulega rannikul on jahedam.