Reedel katab Põhja-Euroopat võimas kõrgrõhuala ja selle kese püsib Botnia lahe kohal ning selle läheduses on Eesti ilm sajuta ja vaikne. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3, rannikul kuni 6 kraadi, päeval tõuseb 5 kuni 8 kraadini.

Laupäeval tuleb kõrgrõhkkonna kese meile lähemale ning on pühapäeval Eesti kohal. Ilm püsib rahulik ja suurema sajuta. Suuremal osal Eestist võib taevas püsida madal pilvekiht ja sellest kohati ka veidi vihma tibada (saju tõenäosus rannikul 25%, põhjarannikul kuni 50%). Õhutemperatuur on öösiti 0 kuni 4, kui taevas selgineb, siis langeb kraad-kaks madalamale, rannikul on kuni 7, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Esmaspäeval libiseb kõrgrõhkkond üle Eesti Venemaa poole ja tuul pöördub lõunakaarde ning pärastlõunal muutub saartel tugevamaks. Pilvekihti tekib selgemaid laike ja ilm on sajuta. Õhutemperatuur öösel -4 kuni 1, rannikul kuni 7 kraado, päeval 6 kuni 8 kraadi.

Teisipäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhkkonna loodeserv. Ilm on valdavalt sajuta, vaid saartel suureneb saju võimalus 25%-ni. Läänemerele laieneva madalrõhkkonna serva tõttu jätkub lõuna- ja kagutuule tugevnemine. Õhutemperatuur öösel -2 kuni 3, rannikul kuni 8 kraadi, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Kolmapäevaks on prognoospilt ikka vastuoluline. Antitsüklonaalse protsessi jätkumisel püsib meil sajuta, aga võrdlemisi tugeva kagutuulega ilm. Öö on 0 kraadi lähedase, päev 3 kuni 8 kraadiga. Kui läänest lähenev madalrõhkkond on aktiivsem ja suudab üle Läänemere laieneda, siis jõuavad päeval meile vihmapilved, tänastel andmetel on saju võimalus mandril ~25%, saartel ~50%. Puhub tugev kagutuul ning õhutemperatuur on öösel -2 kuni 2, päeval 3 kuni 7 kraadi.