Homme madalrõhkkond eemaldub ja läänepoolse kõrgrõhkkonna mõju tugevneb. Venemaale jääb aga tiirlema madalrõhuala ning kahe rõhuala piirimail valitseb tugev põhjavool. Eesti kohale võib jõuda hoogsajupilvi. Õhumass on võrdlemisi külm ning sadada võib nii vihma kui lumekruupe. Põhjakaare tuul on tugevam öösel, päeval tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +5, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Teisipäeval tugevneb Skandinaavias kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3 kraadi, päeval lisandub soojemat õhku ja temperatuur tõuseb 7 kuni 13 kraadini.

Kolmapäeva öö on kõrgrõhkkonna servas sajuta ja võrdlemisi rahulik. Õhutemperatuur langeb öösel küll null kraadini. Hommikul läheneb Skandinaaviast madalrõhkkond ja tõenäoliselt liigub see üle Soome Venemaale. Sel juhul kattub meil taevas pilvedega ning sajab lörtsi ja vihma. Madalrõhkkonna kaldumisel Läti suunas jääb tihedama saju piir Eestist lõuna poole. Õhutemperatuur on 7 kuni 16 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkond eemaldub ja saju võimalus väheneb. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 8 kuni 16 kraadi.

Kui reedeks kujuneb Balti riikide kohale kõrgrõhuvöönd, siis on ilm rahulikum ja suurema sajuta. Kui aga Skandinaavias tugevneb loode-läänevool, siis jõuab Läänemere õhuruumi uus madalrõhkkond ühes sajupilvedega. Ilmateenistus täpsustab prognoosi uue nädala algul.