Reedel püsib põhitsüklon Norra merel ja Soome kohal tekib uus osatsüklon. Edelatuul ulatub öösel puhanguti 17, rannikul 23, saartel pole välistatud ka 25 m/s , päeval nõrgeneb tuul 5-12, rannikul puhanguti 14 m/s. Sajab vihma, õhtu poole võib Kagu-Eestis sekka ka lörtsi tulla. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +3 kuni +7, õhtul langeb, teatab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Laupäeval liigub Norra merel püsinud tsüklon täitudes Soome poole. Selle servas sajab Eestis vihma ja lörtsi, pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur öösel 0 kuni +5, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Pühapäeval tuleb nõrgenev madalrõhkkond Eesti kohale. Põhjakaarest lisandub külmemat õhku ning sajuhoogusid tuleb nii lumekruupide, lörtsi kui vihmana. Tuul pöördub päeva jooksul kõikjal põhjakaarde, sisemaal on tuul nõrk, kuid saartel ulatuvad tuuleiilid ajuti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul -1 kuni +4 kraadi.

Esmaspäevaks eemaldub madalrõhkkond kagu poole ja selle järel lisandub põhjakaarest külma. Mitmel pool sajab veidi lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul ka vihma. Põhjakaare tuul on mõõdukas. Õhutemperatuur öösel 0..-5,saarte rannikul +2, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva ilm kujuneb tõenäoliselt talviseks, sest Skandinaavial kujuneb külmas õhus kõrgrõhuala. Samal ajal liigub külmem õhumass loodevoolus Venemaa läänealade kohale ja see muutus riivab ka Eestit. Ajuti on lume- ja lörtsihoogusid. Põhjakaare tuul on puhanguline Õhutemperatuur on sisemaal -1 kuni -4, saartel ja rannikul on öösiti nullilähedane, päeval valdavalt plusspoolel.

Kolmapäeval jätkub loodevoolus külmema õhu sissetung. Saju tõenäosus on väike. Õhutemperatuur on -1 kuni 7-ni, rannikul nullilähedane.

Neljapäeval on öö kõrgrõhuala mõjul rahulik ja külm, sisemaal võib kohati -10-ni langeda. Päeval võib toimuda ilmamuutus ja tulekul on taas Atlandi tsüklonite seeria. Muutus tuuliseks sulailmaks võib ka hiljem tulla.