Reedel liigub järgmine madalrõhulohk Läänemere äärde ning toob päevaks sajupilvi põhiliselt Lääne-Eestisse, võib tuisata. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel saartel ja läänerannikul -5 kuni -10, mandril -12 kuni -18, päeval -5 kuni -10°C.

Laupäeval taandub üks madalrõhulohk mere lõunakaldale, teine jõuab Skandinaaviasse ning Eestisse nende suuremad sajud ei ulatu. Nõrka lund võib vaid lääne pool tulla. Lõuna- ja kagutuul muutub päeva peale tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -18, saartel -10°C piires, päeval -6 kuni -12°C.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahele ja selle lõunaserv laieneb Läänemere äärde. Sajab lund ja tuiskab, õhtu poole võib saartel ka lörtsi tulla. On võimalik jäide. Tugeva lõuna- ja kagutuul puhangud võivad sisemaal 15, rannikul 20 m/s tõusta. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni 8 -10, hommikuks tõuseb Lääne-Eestis 0 kuni -4°C-ni, päeval -1 kuni -6°C, Lääne-Eestis -1 kuni +1°C.

Esmaspäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu. Läänemere ümbrusse jõuab läänekaarest pehmem õhumass. Tuul pöördub kõikjal edelasse ja on tugev. Vahete-vahel sajab lund ja lörtsi. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, päeval -3 kuni +1°C.

Teisipäeval liigub Norra merele uus aktiivne madalrõhkkond ja paisutab Läänemere ääres lõunatuule väga tugevaks. Intensiivsemat sadu ja tuisku on tõenäoliselt õhtu poole oodata. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9, Lääne-Eestis tõuseb 0°C ümbrusse, päeval -1 kuni +1°C.

Kolmapäeva öösel puhub taanduva madalrõhkkonna järel veel väga tugev edelatuul. Päeva jooksul tuul nõrgeneb ja pöördub lõunasse. Sajab lund ja lörtsi. Õhutemperatuur on -2 kuni +1°C, pärastlõunal langeb.