Ööl vastu homset on saartel ja Läänerannikul 16-17 kraadi. Pärnumaal 16 kraadi ja ülejäänud Eestis 13-14 kraadi. Pilves selgimistega ilm on Pärnu- ja Võrumaal, mujal võib esineda lisaks hoovihmale ka äikest.

Päeva peale sajab üle Eesti nõrka või mõõdukat hoovihma, on pilves selgimistega ilm. Hoovihma ei tule tõenäoliselt vaid Võrmaal. Puhub edela- ja läänetuul 5-11 m/s. Saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s ja endiselt võib esineda ka äikest. Õhutemperatuur on 16-19 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhuhari ning on juba pisut soojem ja kuivem - esineb vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm ja õhutemperatuuri on 19-23 kraadi. Puhub lõunakaare tul 3-9 m/s.

Kolmapäeval läheb aga veelgi soojemaks. On vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm, õhutemperatuuri saab olema 20-26 kraadi. Puhub kagutuul 3-9 m/s.

Neljapäeval säilib ilmateenistuse andmetel õhusoojus, ent kohati võib sadada hoovihma ning võib esineda ka äike. Puhub edelatuul 2-7 m/s, õhutemperatuur sarnaselt päev varasemaga: 20-26 kraadi.

Reedel jõuab Läänemere äärde uus madalrõhkkond ja toob sajuhooge. Lõunakaare tuule gugevnemist võib oodata pärastlõunasel ajal. Päeval võib sooja olla 22-27 kraadi.