Pühapäeval madalrõhuala taandub ja kõrgrõhuvöönd põhja poolt levib Eesti kohale. Kirdetuul nõrgeneb. Kohati sajab vähest lund, päeval saju tõenäosus väheneb. Külma on öösel - 6…-12, kohati –15, päeval –4…-9 kraadi, teatas EMHI.

Esmaspäeval tekib Läänemere ümbruses kõrgrõhuala ja liigub aeglaselt ida poole. Tuul on nõrk. Olulisi sademeid pole ette näha. Öösel on külma –10…-16, päeval –5…-10 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhuala Loode-Venemaa kohal. Tuul pöördub itta ja kagusse. Sademeid pole ette näha. Külma on öösel –10…-15, kohati -19, päeval –6…-12 kraadi.

Kolmapäeval kõrgrõhuala taandub itta ja Läänemereni ulatub Briti saarteni jõudnud madalrõhuala. Selle kauges idaservas satub päeval ka Läänemerele niiskemat õhku. Kohati sajab vähest lund. Kagutuul võib veidi tugevneda. Öösel on külma –10…-16, idapoolsetes maakondades kuni –21, päeval –6…-12 kraadi.

Neljapäeval võib Koola poolsaare kohal tugevneda külm kõrgrõhuala ja samal ajal määrab meil ilma Põhjamerele liikunud madalrõhuala idaserv. Ida- ja kirdetuul võib tugevneda. Ajuti sajab vähest lund. Öösel on külma –9…-15, päeval –5…-11 kraadi.

Reedel liigub kõrgrõhukese Koola poolsaarelt kagu suunas Venemaale. Briti saartel ja Põhjamerel paikneva madalrõhuala lohus võib Läänemerel tekkida osatsüklon. See võib meile tuua pilves ja lumesajuse ilma. Tuul on valdavalt kagust ja nõrgeneb päeval. Külma on öösel –6…-12, päeval –3…-8 kraadi.