Esmaspäevaks on madalrõhuala tagalas saabunud meile külm õhumass. Öösel on üksikud lörtsi- ja lumehooge, rannikul sajab ka vihma. Päeval süveneb Eesti kohal madalrõhulohk, sajuala laieneb ja sademed tulevad enamasti lörtsi ning lumena. Õhutemperatuur langeb öösel -1..-7-ni, rannikul kohati kuni +2, päeval on -1..+4 kraadi.

Teisipäeva öösel on Eesti kohal madalrõhulohk ja mitmel pool sajab lund, saartel ja rannikul ka lörtsi. Päeval süveneb Islandi lähistel madalrõhuala. Edela- ja lõunatuul järk-järgult tugevneb ja rannikul ulatuvad puhangud kuni 18 m/s. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi, rannikul ka vihma, kuid 70% tõenäosusega ei jõua tihedamad vihmapilved veel Hiiu- ja Saaremaast kaugemale. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, rannikul kohati 0..+2, päeval -1..+4 kraadi.

Kolmapäeval jõuab tsükloni kese Norra merele, võimalik, et Skandinaavias tekib uus osatsüklon ja selle idaservas sajab Ida-Eestis lund ja lörtsi, Lääne-Eestis lörtsi ja vihma, saartel vihma. Puhub tugev lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis -1..-3, Lääne-Eestis -1..+3, päeval üle Eesti 0..+5 kraadi.

Neljapäeval liigub osatsükloni kese Läänemerelt Eesti kohale. Sajab lund ja lörtsi, õhtupoolikul läheb sadu üle vihmaks. Lõunakaare tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval +1...+5 kraadi.

Reede öösel osatsüklon hääbub ja eemaldub, kuid päeval jäävad Baltimaad Skandinaavia põhjaossa jõudva sügava tsükloni lõunaserva. Sajab peamiselt vihma ja lõõtsub tugev edelatuul, mis toob kaasa soojema õhumassi. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval tõuseb +2..+8 kraadini.