Esmaspäeval möödub meist ida poolt madalrõhulohk. Sajuvõimalus suureneb 60-70 protsendini ja tuul tugevneb. Mitmel pool sajab vähest lund, lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, õhutul pöördub tuul põhja. Õhutemperatuur on öösel -3..+1, päeval +1..+5 kraadi.

Teisipäeval ja kolmapäeval oleme kõrgrõhuala idaservas ja ilm on olulise sajuta. Teisipäeval puhub mõõdukas põhjakaare, kolmapäeval läänekaare tuul. Õhutemperatuur langeb öösiti -1..-5, kohati -8-ni, päeval tõuseb +1..+5, kolmapäeval +3..+7 kraadini.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu itta aktiivne tsüklon. Surve kõrgrõhkkonnale tugevneb ja see tõstab lääne- ja loodetuult, kuid märkimisväärseid sademeid ei too. Õhutemperatuur on öösel -2..+1, päeval tõuseb +3..+7 kraadini.

Reedel liigub Põhja-Venemaalt lõunasse madalrõhkkond, mille lääneserv ulatub Eesti kohale ja võib tuua meile nõrka lume- ja lörtsisadu. Madalrõhuala järel pöördub tuul loodesse ja tugevneb puhanguti 15, rannikul 18 m/s ning kannab Eestisse külma õhku. Õhutemperatuur on öösel ja päeval -2..+2 kraadi.