Esmaspäeval tõmbub madalrõhkkond veidi eemale, kuid selle serv katab siiski ka Eestit. Ilm on hoogsadude (vihm ja lörts) ning väga tugeva loodetuulega, puhangud ulatuvad 15, saartel ja rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on nullilähedane või kraad-kaks plusspoolel, meretuulega rannikul on sooja kuni kuus kraadi.

Teisipäeval jätkab madalrõhkkond aeglast kaugenemist ja üürikeseks tõusva õhurõhu foonil saab mõjusamaks lauge kõrgrõhuhari ning sajuhood hõrenevad (kohati lörts ja lumi, rannikul ka vihm). Väga tugev loode- ja põhjatuul annab päeva peale järele. Õhutemperatuur on öösel kahest külmakraadist ühe soojakraadini, rannikul kuni neli kraadi, päeval kuni kolm, rannikul kuni viis kraadi sooja.

Kolmapäeval liigub uus madalrõhkkond üle Soome kagusse ja selle servast jõuab meile sajuhooge - öösel sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis enam vihma, päeval on kõikjal ülekaalus vihm. Puhub tugev lääne-, rannikul ka loodetuul. Õhutemperatuur on öösel nullis miinus viie kraadini, rannikul kuni viis, päeval jääb õhutemperatuur kahe ja seitsme kraadi vahele.

Neljapäeval tuleb Läänemere äärde uus ja aktiivne madalrõhkkond ning toob vihma, sisemaale ka lörtsi. Lõunakaare tuul paisub väga tugevaks. Õhutemperatuur on öösel nullist kuni viie kraadini, saartel kuni kaheksa kraadi, päeval ulatub õhutemperatuur viiest üheksa soojakraadini.

Reedel suundub madalrõhkkond üle Eesti Venemaale. Öö on sajune - sajab nii lörtsi kui vihma, päeval sajuhood hõrenevad. Tuul öösel lühiajaliselt nõrgeneb, päevaks pöördub läände ja loodesse ning on taas tugev. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel nulli ja viie kraadi vahel, saartel kuni kaheksa kraadi.