Täna jõuab Skandinaaviasse uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Läänemere ning tõstab edelatuule meie rannikuvetes puhanguti 20 meetrini sekundis, sisemaal võib puhanguid 14-15 meetrit sekundis teha. Öö on suurema sajuta, päeval loode poolt alates hakkab lörtsi ja vihma sadama, sisemaal tuleb algul ka lund. Õhutemperatuur on päeval -2 kuni 6 kraadi.

Esmaspäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega Eesti kohale - lääne pool sajab lörtsi ja vihma, Kesk- ja Ida-Eestis lund ja lörtsi, vastu hommikut võib sekka ka vihma tulla. Enne keskööd puhub väga tugev lõunatuul, kesköö paiku alates saartest pöördub läänekaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni 4, ida pool 0 kuni -3 kraadi. Päeval madalrõhulohk eemaldub ja sajuhooge on hõredamalt. Tuul on mõõdukas ja läänekaarest, õhtu poole muutub saartel loodetuul tugevamaks. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni 3 kraadi, Kesk- ja Ida-Eestis ja -1 kuni 1 kraadi.

Teisipäev tuleb tõusva õhurõhu foonil kohatiste lörtsi- ja lumehoogudega. Puhub tugev loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni -2 kraadi, meretuulega rannikul kuni 1 kraad.

Kolmapäeval jõuab Läänemere äärde uus madalrõhkkond, tõstab lõuna- ja edelatuule tugevaks. Toob lund ja lörtsi, Lääne-Eestisse ka vihma. Õhutemperatuur on öösel kuni -5 kraadi, meretuulega rannikul kuni 2 kraadi, päeval -2 kuni 3, saartel ja läänerannikul kuni 6 kraadi.

Neljapäev kujuneb pöördepunktiks ja tänased prognoosarvutused on väga vastuolulised. Kui madalrõhkkond kaugeneb itta, siis selle järel jõuab Eestisse külmemat õhku ning sajuhood tulevad alla enamasti lörtsina ja õhutemperatuur langeb alla nulli. Kui Norra rannikule jõuab aga uus aktiivne madalrõhkkond, siis selle serva mööda kandub Läänemere äärde soojemat õhku ning õhutemperatuur tõuseb kõikjal üle nulli.

Reedel võib ilm madalrõhkkonna servas vihmase, tuulise ja pehmena püsida. Külma kõrgrõhuharja ülekaalu korral tuleb öö miinuskraadidega. Päev läheneva madalrõhkkonna eel tugevneva tuule ning uue lume- ja lörtsisajuga.