Homme öösel on pilves ilm, Ida-Eestis sajab veidi lund ja lörtsi. Mitmel pool on udu ja jäidet. Puhub valdavalt läänekaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Homme päeval tuleb valdavalt pilves ilm, ennelõunal püsib mitmel pool udu ja uduvine. Pärastlõunal sajab kohati vähest lund, lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-10, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Teedel püsib libeduse oht.

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb. Lund ja lörtsi sajab peamiselt Kagu-Eestis. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saartel kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval pilvisus tiheneb. Lund ja lörtsi sajab peamiselt Põhja-Eestis, on jäiteoht. Päeva jooksul pöördub tuul loodesse ja tugevneb 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Aasta viimasel ööl on vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Puhub loodetuul 5-10 m/s, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -7 kraadi.

Aasta viimasel päeval läheb ilm pilve, uus sajuala saabub läänest pärastlõunal ning sajab lund ja lörtsi. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning tugevneb pärastlõunal 5-12, rannikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saartel kuni +2 kraadi.

Uusaastaööl on ilm pilves, lume- ja lörtsisadu levib üle Eesti ida suunas, kohati tuiskab. Lääne-Eestis läheb sadu üle vihmaks ja on jäiteoht. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Uue aasta esimesel päeval püsib pilves ilm. Ajuti sajab lund, lörtsi ja vihma. Tuul pöördub loodesse ja puhub 5-10, rannikul 8-13, õhtul puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur 0 kuni +5 kraadi.